24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Η Κουρμπελιάδα αρχίζει

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κουρμπέλης που θέλει να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό, ο Νταμπίζας που θεωρεί πολλά τα λεφτά, η τεχνητή “πίεση” στο τριφύλλι από το εξωτερικό, η έλλειψη ατζέντη, η προσέγγιση του 2018 από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό! Όλα στο 24ο Ευαγγέλιο.

Εδώ ( Παναθηναϊκό) ο Κουρμπέλης, εκεί ο Κουρμπέλης (εξωτερικό), που θα πάει τελικά ο Κουρμπέλης; Στον μνημονιακό Παναθηναϊκό, ακόμη και φέτος που λογικά δεν θα έχει τους περσινούς μεταγραφικούς περιορισμούς, η "Κουρμπελιάδα" θα είναι από τα πλέον δημοφιλή θέματα, όπως ήταν κάποτε στο παρελθόν το... παιχνίδι του Παπά.

Το 24ο Ευαγγέλιο σας μεταφέρει τα μέχρι στιγμής δεδομένα, γνωστά κι άγνωστα και κυρίως τι ακούγεται στην ψαγμένη πιάτσα agents.

  1. Ο διεθνής μεσοαμυντικός μιλάει απευθείας χωρίς παρεμβολή ατζέντη με τον Νταμπίζα. Για να ανανεώσει άλλωστε με τους "πράσινους" εκτιμά πως δεν χρειάζεται να ανήκει σε κάποιο Γραφείο, για αυτό και πλέον δεν έχει στάνταρ εκπρόσωπο (για το εξωτερικό είναι ανοικτός σε όποιον του φέρει πρόταση).

  2. Ο "Κούρμπε" θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό αλλά (όπως λένε) με τους δικούς του οικονομικούς όρους. Πως μεταφράζεται αυτό; Από τις 300.000 € που καθαρίζει την τρέχουσα σεζόν, στο νέο του συμβόλαιο θέλει μίνιμουμ 500 χιλιάρικα. Απαλλαγμένα από την εφορία συν μπόνους

  3. Όσοι γνωρίζουν καλά τον Κουρμπέλη, βάζουν ακόμη και... στοίχημα πως δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα, δεν ξετρελαίνεται δηλαδή με την προοπτική της διεθνούς καριέρας.

  4. Το ότι είναι ανοικτός σε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού κάποιοι το ερμηνεύουν πως περισσότερο το κάνει προκειμένου να υπάρχει μια πίεση στον Παναθηναϊκό για να πάρει το νέο συμβόλαιο που επιθυμεί και πιστεύει ότι αξίζει ως αρχηγός, αλλά και ως παίκτης που αρνήθηκε τα τρελά λεφτά του Σαββίδη πριν από 1,5 χρόνο, μένοντας στο τριφύλλι.

  5. Η 500άρα πάντως από όπου φέρεται να ξεκινάει ο Κουρμπέλης μάλλον... ακούγονται σαν πολλά λεφτά στα αυτιά του Νταμπίζα.

  6. Να θυμίσουμε πάντως πως το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβρη του 2020 - και όχι το καλοκαίρι-, ενώ σε περίπτωση πώλησης του στις δυο επόμενες μεταγραφικές περιόδους, έχει να παίρνει ένα 30% η προηγούμενη ομάδα του, Αστέρας Τρίπολης.

  7. Για την ιστορία και επειδή ορισμένες φορές το παρελθόν δείχνει και το μέλλον, τον Γενάρη του 2018, όπως και τον περασμένο Μάιο - Ιούνιο, ο Κουρμπέλης είχε παίξει πολύ δυνατά σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ