24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Με Μπακασέτα στο ρόμβο και έκπληξη στην επίθεση

UEFA NATIONS LEAGUE / ÅËËÁÄÁ - ÏÕÃÃÁÑÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ÅËËÁÄÁ - ÏÕÃÃÁÑÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο Ευαγγέλιο μεταφέρει το τελευταίο πλανάρισμα του Φαν Σιπ ενόψει Ιταλίας για σχήμα, διάταξη, πρόσωπα 11άδας. Ο "αντι-Μανωλάς", ο μπαλαντέρ Κουρμπέλης και η "σφήνα" Λημνιού σε Κουλούρη - Δώνη.

Δυο ημέρες απέμειναν για την αναμέτρηση της... ανανεωμένης (χωρίς Σωκράτη/ Μανωλά/ Μήτρογλου/ Σάμαρη/ Τοροσίδη) Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Ιταλίας στο "Ολίμπικο" της Ρώμης και διάφορα πλάνα ενδεκάδας από Φαν Σιπ έχουν διαρρεύσει.

Το 24ο Ευαγγέλιο έχει τις δικές του πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το πιθανότερο είναι να δούμε σχηματισμό σε 4-4-2, με διάταξη ρόμβου στη μεσαία γραμμή! Εκεί που φαβορί είναι να βρεθεί, στην κορυφή του ρόμβου δηλαδή, ο Τάσος Μπακασέτας που κάνει πολύ καλή σεζόν στην Τουρκία με την Αλάνιασπορ.

Σε μια τέτοια περίπτωση το πιθανότερο είναι Μάνταλος και Μπουχαλάκης να αποτελέσουν τους δυο εσωτερικούς μέσους και ο Κουρμπέλης τον κόφτη. Αν πάντως ο Κουρμπέλης προτιμηθεί για το κέντρο της γαλανόλευκης άμυνας, τότε υποψηφιότητα για βασικός στον ρόμβο της μεσαίας γραμμής βάζει κι ένας εκ των Ζέκα - Σιώπη.

Όσον αφορά στο δίδυμο της επίθεσης, δεν θα υπάρχει φουνταριστός, με τον Κουλούρη να πηγαίνει στα αριστερά και τον Δώνη στα δεξιά. Θέση στην αρχική ενδεκάδα, πάντως, στον επιθετικό σχηματισμό των δυο διεκδικεί και ο Λημνιός.

Τα πράγματα δείχνουν πιο ξεκάθαρα στην άμυνα, με τον Βλαχοδήμο στον άσο, Μπακάκη - Σταφυλίδη στα δυο άκρα, Σιόβα σίγουρο κι έναν από τους Χατζηδιάκο - Κουρμπέλη παρτενέρ του.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ