24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Μία μέρα προθεσμία ζήτησε ο Ουάρντα στη συνάντηση με Αγγελόπουλο - Κάναντι

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η "επιστράτευση" του Νταμίρ Κάναντι για να πείσει τον Ουάρντα, η προθεσμία που ζήτησε ο "Φαραώ" από τον Ατρόμητο και το deal για Κατράνη που στρώνει το δρόμο της επιστροφής του Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ. Το "24ο Ευαγγέλιο" σερβίρει τα φρέσκα νέα...

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος βρέθηκε το απόγευμα ο Αμρ Ουάρντα, συνοδευόμενος από τον agent Χρήστο Γάτση για να συζητήσει με τον Γιάννη Αγγελόπουλο την επιστροφή του στον Ατρόμητο. Μάλιστα στην συνάντηση έδωσε το παρών και ο Νταμίρ Κάναντι, προκειμένου να πειστεί ο Αιγύπτιος και να άρει τις όποιες αντιρρήσεις του. Θυμίζουμε, όπως έγραψε νωρίτερα το μεσημέρι το 24ο Ευαγγέλιο, η “τράμπα” δανεικών Γιαννούλη – Ουάρντα... κολλάει μόνο στο “ναι” του “Φαραώ”!

Το περασμένο Σάββατο ενημερώθηκε ο Ατρόμητος από τον ΠΑΟΚ πως αποφάσισαν να διακοπεί ο δανεισμός του Γιαννούλη και θα πρέπει να επιστρέψει τώρα – και όχι το καλοκαίρι – στην Τούμπα. Mε τον Γιάννη Αγγελόπουλο να ζητάει σαν αντιστάθμισμα τον Ουάρντα για 6 μήνες και συγχρόνως ο Περιστεριώτης τεχνικός διευθυντής να προχωράει άμεσα την υπόθεση δανεισμού του Κατράνη για “αντι - Γιαννούλη”.

Κόντρα σε αυτό που διέρρευσε, πως ο Ουάρντα δυσφόρησε που ο Λουτσέσκου δεν τον χρησιμοποίησε στην Τρίπολη γι' αυτό ζήτησε και πήρε άδεια παραμονής στην Αθήνα, η στήλη έμαθε πως στην πραγματικότητα ο Αιγύπτιος “κλώτσησε” στην υπόδειξη του ΠΑΟΚ να πάει “εδώ και τώρα” δανεικός στο Περιστέρι. Παρότι έχει δεθεί με την ομάδα, τους ανθρώπους της, τον Κάναντι και τον κόσμο θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει πρόταση από την Αγγλία ή την Τουρκία.

Αυτό ουσιαστικά μετέφερε και στους Αγγελόπουλο – Κάναντι και το απόγευμα ενώ παρά την πίεση που δέχτηκε μαζί με την...επίθεση αγάπης δεν απάντησε και ζήτησε προθεσμία μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (15/1). Ανανεώνοντας το ραντεβού τους για αύριο, στο οποίο δεν αποκλείεται να κλείσει η επιστροφή του (ο “Χαμπίμπι” δεν είναι αντίθετος, απλά βάζει κάποιες προτεραιότητες).

Μετά τον Ουάρντα με τον μάνατζέρ του, στα γραφεία της ΠΑΕ πήγαν ο Κατράνης με τους δικούς του εκπροσώπους. Σύμφωνα με πληροφορίες το deal έχει σχεδόν κλείσει και θα αφορά δανεισμό για 1,5 χρόνο. Όπως μας μεταφέρθηκε, απομένουν κάποιες τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες που έχει ζητήσει η Σεντ Ετιέν.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ