24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Ο Τσερίσεφ στη λίστα του ΠΑΟΚ!

Russia's Denis Cheryshev celebrates after scoring his team second goal during the group A match between Russia and Egypt at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 19, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Russia's Denis Cheryshev celebrates after scoring his team second goal during the group A match between Russia and Egypt at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 19, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Οι Ισπανοί φωτογράφισαν τον Κάσερες για ΠΑΟΚ και το 24ο Ευαγγέλιο γράφει τι τρέχει εδώ και μια εβδομάδα με έναν άλλον παίκτη της Βιγιαρεάλ, τον φημισμένο διεθνή Ρώσο εξτρέμ, Ντενίς Τσερίσεφ.

H Βιγιαρεάλ έχει πλέον την τιμητική της στα ρεπορτάζ όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και του ΠΑΟΚ. Κι αν για τους “ερυθρόλευκους” η υπόθεση Ρούμπεν Σεμέδο είναι μια... παλιά ιστορία, η... φρέσκια (σημερινή) έχει να κάνει με τους “ασπρόμαυρους”.

Συγκεκριμένα, από ένα φωτογραφικό δημοσίευμα σε ισπανική ιστοσελίδα, προέκυψε ο Σαντιάγκο Κάσερες. Μιλάμε για τον 22χρονο Αργεντινό αμυντικό χαφ, που η Βιγιαρέαλ απέκτησε έναντι 10 εκατ. € το περασμένο καλοκαίρι από την Βέλεζ Σάρσφιλντ και με το “κίτρινο” υποβρύχιο κατέγραψε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τώρα αν ο Κάσερες είναι όντως μια ανάσα από το να γίνει κάτοικος Τούμπας για την επόμενη σεζόν, με το ντιλάρισμα του δανεισμού του πολύ πιθανό ή αποτελεί απλώς μια από τις πολλές επιλογές που εξετάζει ο Δικέφαλος, δηλαδή τα δυο εκ διαμέτρου αντίθετα σενάρια που παρουσιάστηκαν/καταγράφονται στα ελληνικά ΜΜΕ, θα φανεί στις προσεχείς ώρες ή ημέρες.

Η στήλη για την υπόθεση Κάσερες δεν μπορεί να συνεισφέρει τίποτα επιπλέον, παρά μόνο την καταγραφή των όσων έχουν ήδη γραφτεί. Από ο τι φαίνεται όμως, υπάρχει κι άλλος παίκτης, ιδιοκτησίας Βιγιαρεάλ, που απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα η δική του ιστορία μπορεί να μην έχει διαρρεύσει αλλά στην διεθνή πιάτσα agents κυκλοφορεί από την προηγούμενη εβδομάδα!

Το 24ο Ευαγγέλιο είναι σε θέση να γνωρίζει πως στη short list του ΠΑΟΚ με τους εξτρέμ - βαριά ονόματα που υπάρχουν φιγουράρει κι αυτό του... Τσερίσεφ! Ναι, του 29χρονου διεθνή (22 συμμετοχές/9γκολ) Ρώσου ακραίου επιθετικού, με 6 εκατ. € χρηματιστηριακή αξία, προϊόν των Ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, που ανήκει στη ν Βιγιαρεάλ (της κόστισε 7 εκατ. € τον Ιούλιο του 2016) αλλά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Βαλένθια (συνολικά 41 ματς/4 γκολ/5ασιστ).

Μιλάμε ασφαλώς για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, για εν ενεργεία διεθνή με την Ρωσία, που διακρίθηκε στο τελευταίο Μουντιάλ, με υψηλό κασέ και συμβόλαιο ως το 2021. Από την άλλη το ο τι είναι Ρώσος σε συνδυασμό με τις άκρες στη συγκεκριμένη χώρα αλλά και την δεδομένα μεγάλη ρευστότητα του Ιβάν Σαββίδη, δεν βάζουν απαγορευτικό στην υπόθεση. Το αντίθετο θα λέγαμε...

Στο δια ταύτα: το 24ο Ευαγγέλιο, σύμφωνα με τις πηγές του από την ισπανική πιάτσα agent, γνωρίζει πως ο ΠΑΟΚ από την προηγούμενη εβδομάδα ασχολείται με την... Βιγιαρεάλ και τον Τσερίσεφ. Δεν έχει δηλαδή απλά προταθεί και βρίσκεται στην λίστα του.

Και το γράφουμε παρότι επικοινωνήσαμε σήμερα - μέσω του καλού συναδέλφου Βασίλη Τεμπέλη - με τον Ντμίτρι Τσερίσεφ, πατέρα και ουσιαστικά ατζέντη του Ντένις (και προπονητής στην Νίζνι Νοβγκοροντ), ο οποίος αρκέστηκε ανεπίσημα να μας ενημερώσει πως δεν ξέρει κάτι για το θέμα. Τόσο... λακωνικά!

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ