24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: ΠΑΟΚ και... Μοντεστό ζήτησαν φορ της Γιουβέντους!

24ο Ευαγγέλιο: ΠΑΟΚ και... Μοντεστό ζήτησαν φορ της Γιουβέντους!

Αποκαλυπτικό 24ο Ευαγγέλιο για τον Ντάνι Μότα Καρβάλιο, τον οποίο ζήτησαν ως δανεικό απο την Γιουβέντους τόσο ο Μπράνκο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, όσο και ο Μοντεστό για τη Φόρεστ! Το ενδιαφέρον του Άρη για τον Ρουμάνο Μπρανέσκου, που ανήκει επίσης στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Την... τιμητική της, σύμφωνα τουλάχιστον με την ιταλική πιάτσα agents, είχε τον τελευταίο μήνα του 2019 η Γιουβέντους, όσον αφορά στις μεταγραφικές οχλήσεις απο... Ελλάδα μεριά και όχι μόνο! Τι εννοούμε; Για δυο παίκτες ιδιοκτησίας της Μεγάλης Κυρίας, που δεν αγωνίζονται πάντως στην πρώτη της ομάδας, έδειξαν ζεστό ενδιαφέρον τρεις διαφορετικές ομάδες. Δυο ελληνικές και μια... ελληνικής ιδιοκτησίας!

Κι αν σας μπερδέψαμε εδώ είναι το 24ο Ευαγγέλιο για να μπεί στο παρασύνθημα. Και προσοχή οι συγκεκριμένες πληροφορίες δεν.. σηκώνουν αμφισβήτηση γιατί ουσιαστικά προέρχονται απο το στόμα κορυφαίου αξιωματούχου της Γιουβέντους Κ23! Η οποία παρεμπιπτόντως συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Serie C!! Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

ΝΤΑΝΙ ΜΟΤΑ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Γεννημένος πριν απο 21 χρόνια στο Λουξεμβούργο απο Πορτογάλους γονείς, ανήκει απο τον περασμένο Αύγουστο στην Γιουβέντους, η οποία πλήρωσε στην Βίρτους Εντέλα 1,9 εκατ. ευρώ και τον αγόρασε.

Μιλάμε για σέντερ φορ, που αγωνίζεται και ως δεύτερος επιθετικός αλλά και ως δεξιός εξτρέμ. Διεθνής με την Κ21 της Πορτογαλίας και σε 5 συμμετοχές μετράει 3 γκολ. Στην Ιταλία αγωνίζεται με την Κ23 της Γιουβέντους, με συνολικό φετινό απολογισμό 23 ματς/9 γκολ/2 ασίστ! Και στην ψαγμένη διεθνή πιάτα σκάουτς θεωρείται επιθετικός με σπουδαία προοπτική!

Γιατί το παληκάρι αυτό απασχολεί την στήλη; Πολύ απλά επειδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των... Μπράνκο και Μοντεστό! Επαναλαμβάνω η ηγεσία της Κ23 της Γιούβε αποκάλυψε πως τους τηλεφώνησαν οι δυο συγκεκριμένοι τεχνικοί διευθυντές και ρώτησαν αν παραχωρείται ο Ντάνι Μότα Καρβάλιο!!

Και σημειολογικά αν κάτι έκανε εντύπωση στους Γιουβεντίνους, ήταν πως και ο Μπράνκο και ο Μοντεστό ζήτησαν τον Πορτογαλό επιθετικό με το ίδιο.. καθεστώς. Δηλαδή δανεικό ο μεν πρώτος για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ο δε δεύτερος για λογαριασμό της... Νότιγχαμ! Χωρίς οψιόν αγοράς και οι δυο ενώ το συμβόλαιο του Ντάνι Μότα Καρβάλιο με την Γιουβέντους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

ΛΑΡΕΝΤΙΟΥ ΜΠΡΑΝΕΣΚΟΥ: Γεννημένος πριν απο 25 χρόνια στην Ρουμανία, πριν ακόμη ενηλικιωθεί αποκτήθηκε ως σπουδαίο ταλέντο στην θέση του τερματοφύλακα απο την Γιουβέντους. Στην 7ετία που της ανήκει έχει περάσει ως δανεικός απο διάφορες ομάδες: Βίρτους, Γιούβε Στάμπια, Χαλάντας, Ομόνοια, Ντιναμό Βουκουρεστίου, Γκόριτσα, Ζαλγκίρις.

Η φετινή σεζόν τον βρίσκει στην Σκωτία για λογαριασμό της Κιλμάνορκ, με την οποία μετράει συνολικά 22 συμμετοχές9τις 20 στο πρωτάθλημα). Σύμφωνα με τους ίδιους ανθρώπους της Γιουβέντους, πριν απο λίγες ημέρες δέχτηκαν πρόταση απο τον Άρη για τον Μπρανέσκου αφού με ένα ποσό μπορεί να διακοπεί ο δανεισμός του στην Κιλμάνορκ. Και στο Τορίνο το... συζητάνε αφού ζήτησαν και πήραν πρώτα τις σχετικές πληροφορίες για τον...Άρη.

Απλά να υπενθυμίσω πως ο Αρης δεν ανανεώνει τον Κουέστα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι...

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ