24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Περιμένει... Αγγλία, απαντά τέλος του μήνα στην ΑΕΚ ο Ολιβέιρα

Nelson Oliveira runs, while Hugo Almeida, left,  plays with a ball during a training session of Portugal at the Euro 2012 soccer championship in Opalenica, Poland, Monday, June 11, 2012. (AP Photo/Armando Franca)
Nelson Oliveira runs, while Hugo Almeida, left, plays with a ball during a training session of Portugal at the Euro 2012 soccer championship in Opalenica, Poland, Monday, June 11, 2012. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει το παρασκήνιο των συζητήσεων μεταξύ της ΑΕΚ και του Νέλσον Ολιβέιρα. Η διορία που ζήτησε ο Πορτογάλος επιθετικός και οι αρχικές υψηλές απαιτήσεις του.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα παραμένει ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για τη θέση του φορ. Ο Πορτογάλος επιθετικός διαθέτει τα στοιχεία που θέλει ο Μιγκέλ Καρντόσο και δίνεται μάχη προκειμένου να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει το παρασκήνιο των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών, τη διορία που ζήτησε ο 28χρονος επιθετικός για να απαντήσει οριστικά στην πρόταση της Ένωσης, τις πληροφορίες που υπάρχουν για συμμετοχή του Ζόρζε Μέντες στο deal, αλλά και τις αρχικές απαιτήσεις του.

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτοδυναμία Καρντόσο
"Σφήνα του ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ για Βέρντε"
TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ