24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Προς ανακοίνωση ο Μπρούνο από τον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο Ευαγγέλιο μεταφέρει από την Αυστρία τις εξελίξεις της υπόθεσης: Η συμφωνία με την πλευρά του Μπρούνο, η σαββατιάτικη επίσημη πρόταση των "ερυθρόλευκων" στην Λασκ και η αισιοδοξία πως αποτελεί θέμα ωρών να κλείσει.

Για σίγουρα μια, ενδεχομένως και δυο μεταγραφές, κλεισμένες, πάει αυτή την εβδομάδα ο Ολυμπιακός. Με τους Μπρούνο και Ρούμπεν Σεμέδο να είναι στην... επικαιρότητα από την προηγούμενη εβδομάδα και τις σχετικές συζητήσεις να έχουν προχωρήσει. Την ίδια ώρα που εντείνεται δημοσιεύματα και... διαρροές για τον εκλεκτό σέντερ φορ, αλλά εσχάτως και για τον... Ματέο Γκαρσία.

Το 24ο Ευαγγέλιο, όμως, μίλησε σήμερα το πρωί με... Αυστρία και την εκεί πιάτσα agents για την υπόθεση Μπρούνο και έμαθε τα εξής:

1. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση το Σάββατο στην Λασκ Λιντς, για την απόκτηση του 25χρονου Βραζιλιάνου ακραίου.

2. Η αυστριακή ομάδα στις βολιδοσκοπήσεις που της είχαν γίνει για λογαριασμό του Ολυμπιακού, τόσο από αξιωματούχο της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ όσο κι από ατζέντη, είχε ξεκινήσει τις απαιτήσεις της από τις 800.000 €.

3. Η πρόταση του Ολυμπιακού στην Λασκ φέρεται να προσεγγίζει τις 500.000 € συν ποσοστό μεταπώλησης ενώ υπάρχει ήδη συμφωνία των "ερυθρόλευκων" με την πλευρά του Μπρούνο!

4. Είναι πολύ πιθανό, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ακόμη κι αύριο ή έστω το επόμενο 48ωρο να ανακοινωθεί η πώληση του Μπρούνο στους "ερυθρόλευκους".

Θυμίζουμε όπως είχε αποκαλύψει το 24ο Ευαγγέλιο ο Μπρούνο εντυπωσίασε προσωπικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Ατρόμητος ενώ οι Περιστεριώτες θεώρησαν πολλά τα 300 χιλιάρικα (250.000 ευρώ + 50.000 ευρώ) για να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του που είχαν.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ