24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Προτιμούν εκλέκτορα από τη Νότια Ευρώπη

EURO 2020 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EURO 2020 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από τον Ιούνιο ψάχνουν στο εξωτερικό τον αντικαταστάτη του Αναστασιάδη στην Εθνική Ελλάδας και προτιμούν εκλέκτορα απο την Νοτιο Ευρώπη. Το 24ο Ευαγγέλιο έχει το ρεπορτάζ.

Η στήλη 24ο Ευαγγέλιο και ο Ευάγγελο Μίχος αποκαλύπτουν τα σχέδια στις τάξεις της ΕΠΟ για την Εθνική ομάδα και τον διάδοχο του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τον Ιούνιο ψάχνουν στο εξωτερικό τον αντικαταστάτη του Αναστασιάδη για τον πάγκο της γαλανόλευκης. Και όχι μόνο ο Γραμμένος αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Κώστας Βρακάς.

Μάλιστα, φέρεται να προτιμούν εκλέκτορα απο τη Νότια Ευρώπη και μίλησαν (είτε απευθείας, είτε μέσω εκπροσώπων) με περισσότερους απο τρεις.

Να κατέληξαν στον... εκλεκτό ξένο "αντι-Αγγελο" είναι πιθανό, ειδικά μετά την διαρροή πως τελείωσε ο 66χρονος Έλληνας προπονητής. Ειχαν μιλήσει πάντως και με Ιταλό και με Ισπανό και με Πορτογάλους. Μεταξύ τον οποίων ήταν και ο Ντομίνγκος Πασιένσια...



TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ