24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Στην Κρίλια Σοβέτοβ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Hamburg's Kyriakos Papadopoulos plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and RB Leipzig in Hamburg, Germany, Friday, Sept. 8, 2017. Leizig defeated Hamburg by 2-0. (AP Photo/Michael Sohn)
Hamburg's Kyriakos Papadopoulos plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and RB Leipzig in Hamburg, Germany, Friday, Sept. 8, 2017. Leizig defeated Hamburg by 2-0. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα συνεχίσει σύμφωνα με το 24ο Ευαγγέλιο την καριέρα του στη Ρωσία και την Κρίλια Σοβέτοβ, ομάδα στην οποία είχε δοκιμαστεί κι από την οποία είχε απορριφθεί ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Από το Αμβούργο στη Σαμάρα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο 27χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κρίλια Σοβέτοβ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το 24ο Ευαγγέλιο.

Στις 16 Ιανουαρίου ο Παπαδόπουλος βρέθηκε στη Σανγκάη, δοκιμάστηκε από τη Shangai Shenhua αλλά η μετακίνησή του στη χώρα της Ασίας δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας διαφωνίας σε κάποιους όρους του συμβολαίου.

Ακούστηκε και για την Ντινάμο Μόσχας, αλλά δεν θ' αγωνιστεί στην ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας. Θ' αγωνιστεί σε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος της χώρας, την Κρίλια Σοβέτοβ. Υπενθυμίζεται ότι είναι η ίδια ομάδα στην οποία είχε δοκιμαστεί ο Στέφανος Αθανασιάδης. Τελικά, όμως, έκανε μία μόνο προπόνηση και δεν υπέγραψε.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ