24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Σε καλό δρόμο του Ματέους Περέιρα για την ΑΕΚ

Sporting's Matheus Pereira, center, scores team's fourth goal against Lokomotiv's goalkeeper Guilherme during the Europa League Group H soccer match between Lokomotiv Moscow and Sporting CP at Lokomotiv stadium in Moscow, Russia, Thursday, Nov. 26, 2015. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Sporting's Matheus Pereira, center, scores team's fourth goal against Lokomotiv's goalkeeper Guilherme during the Europa League Group H soccer match between Lokomotiv Moscow and Sporting CP at Lokomotiv stadium in Moscow, Russia, Thursday, Nov. 26, 2015. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Άνθρωπος για λογαριασμό της ΑΕΚ βρέθηκε την Πέμπτη (3/1) στην Λισαβόνα και μίλησε με την Σπόρτινγκ για τον 22χρονο εξτρέμ, Ματέους Περέιρα, του οποίου ο δανεισμός στη Νυρεμβέργη τερματίζεται.

Όπως τον περασμένο Αύγουστο έτσι και λίγο πριν εκπνεύσει το 2018 υπήρξαν δημοσιεύματα σε ελληνικά ΜΜΕ που ήθελαν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Ματέους Περέιρα!

Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στην εκπνοή της μεταγραφικές περιόδου, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχε προτιμήσει να στείλει με ετήσιο δανεισμό τον 22χρονο εξτρέμ στην Νυρεμβέργη και όχι στην Αθήνα, ίσως γιατί η γερμανική ομάδα της κατέβαλε και ενοίκιο 500.000 €.

Τα πράγματα όμως, για τον νεαρό και εξελίξιμο Βραζιλιάνο (που έχει και πορτογαλικό διαβατήριο) δεν πήγαν καλά στην Bundesliga (κατέγραψε μόλις 7 συμμετοχές με 357 λεπτά) και συναινετικά αποφασίστηκε να τερματιστεί πρόωρα ο δανεισμός του.

Η Σπόρτινγκ, που έχει συμβόλαιο με τον Ματέους Περέιρα μέχρι το 2022 (και όχι το 2020 όπως γράφτηκε) εξετάζει πού μπορεί να τον δώσει πάλι (δανεικό σίγουρα, ενδεχομένως και με οψιόν αγοράς) και η υποψηφιότητα της Ένωσης παίζει (από ό,τι φαίνεται) δυνατά.

Πάμε και στο δια ταύτα: σύμφωνα με πληροφορίες του 24ου ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ κατευθείαν από την πορτογαλική πιάτσαagents,άνθρωπος που ενεργεί για λογαριασμό της ΑΕΚ βρέθηκε στην Λισαβόνα για να συζητήσει/διαπραγματευτεί την περίπτωση Ματέους Περέιρα! Μάλιστα στο περιθώριο αυτής της επίσκεψης και μετά από πρόσκληση των ανθρώπων της Σπόρτινγκ βρέθηκε και στο γήπεδο παρακολουθώντας τον αγώνα κόντρα στην Μπελενένσες (2-1)!

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια πηγή ενημέρωσης της στήλης οι συζητήσεις με την Σπόρτινγκ για τον 22χρονο εξτρέμ είναι σε καλό δρόμο. Μιλάμε για Βραζιλιάνο γεννημένο στο Μπέλο Οριζόντε, ο οποίος από μικρός βρέθηκε στη φημισμένη Ακαδημία της Σπόρτινγκ, το 2017 δόθηκε δανεικός στην Τσάβες και το περασμένο καλοκαίρι στην Νυρεμβέργη. Είναι αριστεροπόδαρος, αν και κυρίως χρησιμοποιείται (με ανάποδο πόδι) στα δεξιά, με την χρηματιστηριακή του αξία να ανέρχεται στα 2,5 εκατ. €.

Photo credits: AP Photo/Pavel Golovkin

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ