24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Από τον Λημνιό στον Γιαννούλη η Τορίνο

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο Ευαγγέλιο γράφει για τις ανάγκες της Τορίνο, αλλά και για τον νέο τεχνικό της διευθυντή και πρώην της Σπάλ που έχει σκανάρει απο τότετους Λημνιό, Λιβάγια και Γιαννούλη. Και γιατί είναι αναγκασμένος ο ΠΑΟΚ να μην κάνει μεταγραφή μέχρι να πουλήσει.

Η στήλη της Κυριακής είχε κάνει την πρόβλεψη (κόντρα μάλιστα σε όσα διέρρεαν από Σκωτία μεριά) πως το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα υπήρξε φινάλε στην υπόθεση Σέλτικ- Μπάρκα, είτε με deal, είτε με ναυάγιο. Με το ντιλάρισμα να αποτελεί πλέον θέμα χρόνου. Οπότε δεν πρέπει να έχετε παράπονο, με την στήλη να επανέρχεται με το follow up αυτής της πώλησης κι αποκαλυπτικό παρασκήνιο, μετά τις υπογραφές. Λίγη υπομονή λοιπόν...

Πάμε τώρα στον έτερο "δικέφαλο", αυτόν του βορρά. Είναι γνωστό πως Γκοντσάρεβα και Ρέμπε καίγονται κυριολεκτικά για πωλήσεις (λόγω FFP). Αυτό που επίσης αποτελεί κοινό μυστικό, τουλάχιστον στην πιάτσα agents είναι πως ο ΠΑΟΚ πιθανότατα δεν θα κάνει καμία μεταγραφή, μέχρι να πουλήσει κάποιους εκ των ποδοσφαιριστών του!

Αφουγκράζοντας την διεθνή μανατζερική πιάτσα θα ρισκάρω την εκτίμηση πως πρώτοι θα πουληθούν (για διαφορετικούς λόγους) Γιαννούλης κι Ακπομ. Κι ας βρίσκονται ακόμη στην Τούμπα εν αναμονή επίσημων προτάσεων. Για αυτό άλλωστε έχουν δώσει/μοιράσει mandates, σε Έλληνες και ξένους.

Πριν από λίγες ημέρες βέβαια ο κορυφαίος Ιταλός δημοσιογραφος/μεταγραφολόγος, ο Ντι Μάρτζιο, έγραψε πως η Τορίνο ενδιαφέρεται για τον Λημνιό. Ο τελευταίος παρότι ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στον ΠΑΟΚ του Άμπελ Φερέιρα, στο δεύτερο μισό της σεζόν δεν ήταν το ίδιο καλός όπως στο πρώτο. Χάθηκε στην μετριότητα, μαζί βέβαια με όλη την ομαδα....

Πάμε τώρα στην Τορίνο, η οποία θα βγει στο παζάρι για αριστερό μπακ, στόπερ, επιθετικό χαφ και σέντερ φορ (ίσως και δυο, αν πουληθεί ο Μπελότι στην Πρέμιερ Λιγκ). Αυτή την ενημέρωση έχουν τα συνεργαζόμενα με τους "γκρανάτα" γραφεία ατζέντηδων. Ο Λημνιός βέβαια είναι εξτρέμ.

Στην Τορίνο όμως, από τις 14 Μαϊου ανέλαβε τεχνικός διευθυντής ο Νταβίντε Βενάτι. Ο Νταβίντε, όπως τον αποκαλούν οι αρκετοί Έλληνες φίλοι του, για μια 7ετία ήταν στην Σπάλ, σε αντίστοιχη θέση. Κι από τότε και από την προηγούμενη ομάδα του, είχε αποκτήσει πολύ καλή άποψη για τον Λημνιό. Βέβαια ο Ιταλός δεν θεωρεί πως ο Έλληνας εξτρέμ είναι ολοκληρωμένος για να παίξει βασικός στην Σέριε Α´αυτή την στιγμή, κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει και το ποσό που θα μπορούσε να δαπανήσει για τον Λημνιό. Για τους"γκρανάτα" ταβάνι θα ήταν τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Είπαμε πως η Τορίνο ψάχνει σίγουρα και έναν φορ, ανεξάρτητα αν θα πουλήσει ή θα κρατήσει τον διεθνή Ιταλό Μπελότι. Εδώ απλά να υπενθυμίσω πως ο Νταβιντε Βενάτι τον περασμένο Γενάρη προσπάθησε να πάρει στην Σπαλ τον Μάρκο Λιβάγια. Με μια πρόταση που κατά άλλους έφτασε τα 3,5 και κατά άλλους τα 4,5 εκατ. ευρώ προς την ΑΕΚ.

Να αναθερμανθεί, λοιπόν, το ενδιαφέρον του για τον Κροατη, ειδικά τώρα που στην Τορίνο είναι πιο άνετος οικονομικά, δεν το αποκλείω καθόλου. Άλλωστε και το συμβόλαιο του Λιβάγια με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, που σημαίνει πως απο τον Γενάρη αν δεν τον ανανεώσεις... πέταξε το πουλάκι.

Το πιο πιθανό πάντως, σύμφωνα με τις ιταλικές πηγές του 24ου Ευαγγελίου αν καταθέσει πρόταση σε Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ για παίκτη της η Τορίνο, είναι να γίνει όντως στον ΠΑΟΚ, αλλά για τον Γιαννούλη! Είπαμε, οι "γκρανάτα" ψάχνουν αριστερό μπακ και για τον Γιαννούλη, όχι μόνο στο Τορίνο αλλά γενικότερα στην Ιταλία, η αγορά έχει πολύ καλή άποψη για την αξία του

ΥΓ. Αντιλαμβάνομαι πως ο μεγαλοατζέντης του Λημνιού, Φάλι Ραμαντάνι, θα πρέπει κάποια στιγμη να δικαιολογήσει την φήμη του αλλά και τις διασυνδέσεις του στην Σέριε Α, φέρνοντας μια αξιοπρεπή πρόταση για τον Λημνιό. Γιατί ο καιρός περνάει και όπως μαθαίνω άρχισαν να γκρινιάζουν από το περιβάλλον του Λημνιού και να δυσφορούν απ'ο τον ΠΑΟΚ.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ