24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Ρόμα βλέπει σήμερα Πόνσε αλλά και Ποντένσε-Σα!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο Ευαγγέλιο έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ απο την πιάτσα agents για την διπλή αποστολή του σκάουτ της Ρόμα σε Περιστέρι και ΟΑΚΑ, για την αξιολόγηση του δικού τους, Εσεκιέλ Πόνσε, αλλά και το σκανάρισμα των δυο Πορτογάλων του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε και Ζοζέ Σα, που τους πρότεινε εσχάτως ο Μέντες.

Οι Σέλτικ, Φενέρ, Νόριτς, Αντερλεχτ και Ρόμα είναι πέντε ξένες ομαδες που ζήτησαν επίσημα απο την ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσκλήσεις, γιατί θα στείλουν σκάουτς να παρακολουθήσουν το αιώνιο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό. Ενώ στο ΟΑΚΑ θα είναι και σκάουτ της Ραπίντ Βιέννης. Πάμε τώρα στο δια ταύτα αυτών των "αποστολών":

Η Σέλτικ είναι... ευκολάκι πως έρχεται για τον Ομάρ και η Άντερλεχτ για τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη. Η Φενέρ που την περασμένη Κυριακή ήταν και στο "Καραϊσκάκης", στο Ολυμπιακός - Άρης, λέγεται πως "σκανάρει" σε τι κατάσταση είναι ο Φορτούνης.

Όσον αφορά στην Ραπίντ Βιένης, ο τσιφ σκάουτερ Μαουρίτσιο Ζοκόλα, έχει έρθει για... weekend στα ελληνικά γήπεδα. Το Σάββατο (16/3) πρόλαβε να πάει σε τρία: στου Ρέντη για το Κ17 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-0 , πετάχτηκε για ένα ημίχρονο στο Ρουφ για το Ατρόμητος - Πανιώνιος 1-1 επίσης σε επίπεδο Κ17 και στην συνέχεια έφυγε για Τρίπολη, για να δει το Αστέρας - Λαμία "σκανάροντας" για μια ακόμη φορά τον Κυριακόπουλο των γηπεδούχων. Σήμερα ο Ζοκόλα θα πάει Περιστέρι (είναι φίλος με τον Κάναντι απο παλιά) και φυσικά στο ντέρμπι των αιωνίων, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο στόχο.

Κατά συνέπεια το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με την "αποστολή" της Ρόμα, ποιόν δηλαδή θα έρθει να παρακολουθήσει, του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Μην ξεχνάτε πως οι "τζιαλορόσι" είναι σε μια μεταβατική εποχή, όχι μόνο λόγω αλλαγής προπονητή (Ρανιέρι στη θέση του Ντι Φραντσέσκο) αλλά κυρίως επειδή έφυγε ο αθλητικός/τεχνικός διευθυντής Μόντσι, που είχε το γενικό κουμάντο σε θέματα αγορών/ πωλήσεων.

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έμαθε πως ουσιαστικά πρόκειται για μια διπλή αποστολή του σκάουτ της Ρόμα:

Πρώτον, για τον Έσε Πόνσε, για χάρη του οποίου θα δει το Ατρόμητος - ΑΕΚ πρν μετακινηθεί στο ΟΑΚΑ. Ο Αργεντινός είναι παίκτης της Ρόμα, εξελίσσεται σε μέγα σκόρερ την φετινή σεζόν και όπως μας μεταφέρθηκε οι "τζιαλορόσι" πρέπει να τον αξιολογήσουν ενόψει καλοκαιριού και να κάνουν μια τελική εισήγηση για τον Πόνσε και το μέλλον του. Μην ξεχνάμε πως ο Μόντσι που δεν τον... πίστευε, αποτελεί πλέον παρελθόν.

Και δεύτερον, για τους Ποντένσε, Σα και... Μπουζούκη! Αν πιστέψουμε την ιταλική πιάτσα agents o "χρυσοδάκτυλος" Μέντες έχει προτείνει τους δυο Πορτογάλους πελάτες του στην "νέα κατάσταση" της Ρόμα, γι αυτό και ξεκινάει το "σκανάρισμά" τους. Μαζί με αυτούς ο σκάουτ της Ρόμα θα έχει την ευκαιρία να δει και τον Μπουζούκη, αν και ο μέσος του Παναθηναϊκού μπαίνει σε άλλη κατηγορία σκάουτινγκ, που έχει να κάνει με ταλαντούχους πιτσιρικάδες

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ