24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Αποκλειστικό: Φάουστο διετίας στον Παναθηναϊκό

Αποκλειστικό: Φάουστο διετίας στον Παναθηναϊκό

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει πως ο 29χρονος πρώην “κόφτης” της Εξτρεμαδούρα, Φάουστο, είναι ο εκλεκτός του Νταμπίζα για τον Παναθηναϊκό.Το παρασκήνιο της παρουσίας του στα νότια προάστια και η σχέση του με Κάνιας.

Ούτε Ολλανδός (Ανίτα), ούτε Άγγλος (Ρόντγουελ), ούτε Ιταλός (Κρίσετιγκ) αλλά... Ισπανός είναι ο εκλεκτός των Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη για την κάλυψη της θέσης του αμυντικού χαφ, η οποία αποτελεί την τελευταία εκκρεμότητα στον φετινό μεταγραφικό προγραμματισμό του Παναθηναϊκού.

Γιατί αν αληθεύουν οι πληροφορίες που έφτασαν το βράδυ της Τετάρτης (11/9) στο 24ο Ευαγγέλιο, τότε ο αμυντικός/κεντρικός μέσος όχι μόνο έχει βρεθεί αλλά βρίσκεται ήδη στην Αθήνα κι αν όλα πάνε καλά σήμερα (12/9) θα υπογράψει 2ετές συμβόλαιο με τους "πράσινους". Άλλωστε τελειώνει και ο διαθέσιμος χρόνος αφού το μεταγραφικό παράθυρο των ελεύθερων παικτών μετράει αντίστροφα για να κλείσει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αξιόπιστες πηγές από την ισπανική πιάτσα agents, “εκλεκτός” είναι ο Φάουστο Αντόνιο Τιένζα Νούνιεθ! Πρόκειται για 29χρονο Ισπανό “κόφτη”, ύψους 1,83, με 30 συμμετοχές/2 γκολ την περασμένη σεζόν με την Εξτρεμαδούρα, στην οποία πήγε το καλοκαίρι του 2018 από την Κάντιθ. Ο Φάουστο αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας της Βαλένθια ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στις Οσασούνα, Μπέτις, Αλκοκόρν, Μελίλα.

Ο Φαούστο που... κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά από τον Ιούλιο, έχει προλάβει στα 29 του χρόνια να αλλάξει 10 ομάδες. Μετράει συνολικά 20 συμμετοχές στην Λα Λίγκα και 98 στην Λα Λιγκα 2. Ανήκει στο ίδιο Γραφείο που έχει πελάτες τον κόουτς του Βόλου Χουάν Φεράντο, τον αριστερό μπακ του Άρη Άλεξ Μενέντεθ και τον πρώην φορ του Παναθηναϊκού Τοτσέ (τον βρίσκουμε τώρα στην Μπούργκος).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του 24ου ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ο Φάουστο βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, ενώ συνοδεύεται από τον ατζέντη και την σύντροφό του και μένουν σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων. Μάλιστα φέρεται να έχει πάρει τις καλύτερες συστάσεις για Ελλάδα και ΠΑΟ από τον κολλητό του (πρώην άσο του ΠΑΟΚ) Κάνιας, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Μπέτις. Ο Φάουστο είχε προτάσεις τώρα από την βελγική Κορτράικ, την πολωνική Λεχ Πόζναν και την Ατλέτικο Καλκούτα της Ινδίας.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι και στην πρώτη του θητεία ως τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Νίκος Νταμπίζας, είχε ψωνίσει από την αγορά της Segunda Division. Συγκεκριμένα, απέκτησε από την Πονφεραντίνα τον αριστερό μπακ Νάνο, που αποδείχθηκε καλή μεταγραφή.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ