24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ατρόμητος: Οι τρεις δρόμοι του Κάναντι

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ανανέωση της συνεργασίας του Νταμίρ Κάναντι με τον Ατρόμητο έχει εξελιχθεί σε μικρό σίριαλ και το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ καταγράφει την αλλαγή κλίματος, την πρόταση που έχει, την προοπτική που υπάρχει και την συμβουλή που του έδωσαν.

Τι τρέχει με τον Νταμίρ Κάναντι και τον Ατρόμητο; Γιατί ο πετυχημένος Αυστριακός κόουτς τρενάρει την απάντησή του, με τους Σπανό – Αγγελόπουλο να... κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, δίνοντας του όμως, και νέα παράταση προκειμένου να αποφασίσει, περιμένοντας να ακούσουν το πολυπόθητο "ναι" για την ανανέωση της συνεργασίας τους; Αρχικά αυτή ήταν για πριν από το Πάσχα, μετά πήγε για την Πρωτομαγιά και τώρα πήγε... από Τρίτη!

Είναι αλήθεια πως μετά από δυο σούπερ και μάλλον... υπερβατικές σεζόν στην ομάδα του Περιστερίου, που την καθιέρωσαν στην κορυφαία 5άδα της Super League, ο Κάναντι κάπου νιώθει πως πρέπει να το... εξαργυρώσει άμεσα κάνοντας το άλμα στην προπονητική του καριέρα, πηγαίνοντας σε μια μεγάλη ελληνική ομάδα ή σε σπουδαίο πρωτάθλημα. Κι αυτό τον κάνει διστακτικό να συνεχίσει στο "Αστέρι" παρότι είναι δεμένος μαζί τους και δεν έχει κανένα παράπονο.

Βέβαια αυτή την στιγμή οι πάγκοι της Big 4 είναι... κομπλέ, η Νότιγχαμ που είχε ακουστεί τον χειμώνα θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν με τους Μάρτιν Ο Νιλ – Ρόι Κιν και η γερμανική Μπουντεσλίγκα μπορεί να προκύψει πλέον μόνο μέσω... τεθλασμένης. Ή πηγαίνοντας δηλαδή σε μια ιστορική ομάδα δεύτερη κατηγορίας που θα κάνει πρωταθληματική σεζόν ανόδου (τύπου Νυρεμβέργης, δηλαδή η οποία πάει φουλ για υποβιβασμό) ή μένοντας για λίγο εκτός δουλειάς και περιμένοντας να αδειάσει κάποιος πάγκος...

Ένας πολύ καλός φίλος του Κάναντι, ο τσιφ σκάουτερ της Ραπίντ Βιέννης, που συχνά τους τελευταίους μήνες τον επισκέπτεται την Ελλάδα, τον συμβουλεύει να μην συμφωνήσει με κάποια ομάδα το καλοκαίρι, ώστε να είναι σταντ μπάι για ενδεχόμενες σούπερ ευκαιρίες που θα σκάσουν στην πορεία, έχοντας σαν παρακαταθήκη το πολύ καλό όνομα που δημιούργησε την τελευταία 2ετία με την δουλειά του στον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα ο Κάναντι παραμένει εν δυνάμει υποψήφιος για τον πάγκο της Νυρεμβέργης, που τη νέα σεζόν κατά 99% θα παίξει στην δεύτερη κατηγορία και που έχει νέο αθλητικό διευθυντή, ο οποίος ήταν και στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, όταν τον περασμένο Νοέμβριο έκανε πρόταση στον Κάναντι. Τελικά έμεινε εκεί ο Φούνκελ και φαγώθηκε ο Ρόμπερτ Παλικούτσα, περί αυτού ο λόγος. Λεπτομέρεια, ο Παλικούτσα είναι Κροάτης, ενώ κροατικής καταγωγής είναι και ο Κάναντι.

Στο δια ταύτα: η ερχόμενη εβδομάδα θα κρίνει οριστικά την υπόθεση Κάναντι στον Ατρόμητο. Οι τελευταίες ενδείξεις πάντως δεν είναι τόσο αισιόδοξες, όπως πριν από το Πάσχα για ανανέωση της συνεργασίας του Αυστριακού. Κοινώς το... κλίμα δείχνει να έχει αλλάξει. Και ο ίδιος δεν εμφανίζεται το ίδιο ζεστός, ενώ ακόμη και ο Αγγελόπουλος φέρεται να είναι πλέον προβληματισμένος με την αναποφασιστικότητα του Αυστριακού.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ