24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Έρχεται ο Κάναντι στον Ατρόμητο, συμφωνία Τσιώλη με Βόλο

Έρχεται ο Κάναντι στον Ατρόμητο, συμφωνία Τσιώλη με Βόλο

Μετά από εννέα χρόνια, ο Σάκης Τσιώλης θα συνεργαστεί ξανά με τον Αχιλλέα Μπέο με σαρωτική εκκαθάριση στο ρόστερ του Βόλου. Τελευταίο παιχνίδι για τον Σάββα Παντελίδη στον Ατρόμητο, που περιμένει μέχρι τις 27 του μήνα την επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι.

Τα playouts ολοκληρώνονται σήμερα (18/7) και για τις περισσότερες ομάδες οι διακοπές θα κρατήσουν από δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες πριν απο την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα σεζόν. Μεγαλύτερο πρόβλημα βέβαια έχουν εκείνες που θα πρέπει μέσα σε αυτό το διάστημα να τρέξουν τον προγραμματισμό, ξεκινώντας απο το πιο βασικό, αυτό δηλαδή της ανεύρεσης του προπονητή και του επιτελείου του.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς), ΑΕΛ (Γρηγορίου), Λαμία (Πετράκης), Παναιτωλικός (Χάβος) έχουν προνοήσει και... έδεσαν τον γάιδαρό τους. Ξάνθη και Πανιώνιος θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα που θα αγωνίζονται την νέα σεζόν. Με τους Ατρόμητο και Βόλο, που απομένουν, να βρίσκονται ακόμη στον... αέρα, όσον αφορά στις νέες τεχνικές ηγεσίες τους. Επισήμως, γιατί ανεπίσημα και σύμφωνα τουλάχιστον με την ελληνική πιάτσα agents φέρεται να έχουν καταλήξει στους "εκλεκτούς" τους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΣΙΩΛΗ ΚΑΙ... ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΡΟΣΤΕΡ

Στον Βόλο, που την παρθενική του σεζόν στην Super League 1 έκλεισε με τον υπηρεσιακό Στέφανο Ξηροφώτο στον πάγκο του (κι αφού προηγουμένως άλλαξε δυο Ισπανούς κόουτς), ο Αχιλλέας Μπέος έχει καταλήξει σε μια παλιά και δοκιμασμένη ελληνική συνταγή. Συγκεκριμένα στον Σάκη Τσιώλη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου από το 2009 ως τον Μάρτιο του 2011, πριν ο Τσιώλης αποχωρήσει για να πάει στον Άρη.

Σύμφωνα με τις πηγές του 24ου Ευαγγελίου, Μπέος και Τσιώλης έχουν συμφωνήσει εδώ και ημέρες. Άλλωστε δεν ήταν τυχαία η παρουσία του 61χρονου κόουτς στην εξέδρα στην πρόσφατη αναμέτρηση Βόλος - Ατρόμητος (2-3). Ούτε το ότι δεν ήταν ζεστός για τον πάγκο του "αγαπημένου" του Ιωνικού, πριν αυτός... καταλήξει στον Σπανό (με το "συμπεθεριό" και του Γιάννη Παπαδόπουλου προς τον ιδιοκτήτη Τσιριγώτη).

Αν κάτι δεν αλλάξει, τότε μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (23/7), ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Βόλο, στον οποίο αναμένονται σαρωτικές αλλαγές στο τωρινό ρόστερ, με την αποχώρηση περίπου 15 παικτών!

Τελευταία φορά που είχε βρεθεί σε σουπερλιγκάτο πάγκο, ο πετυχημένος Καρδιτσιώτης προπονητής, ήταν τον Γενάρη του 2018, σε εκείνον της Κέρκυρας. Στο παρελθόν έχει δουλέψει και στις ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Άρη, Πανηλειακό, Ιωνικό, Θρασύμβουλο, Λεβαδειακό, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, Καλαμάτα και Πανελευσινιακό.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΝΑΝΤΙ

Στον Ατρόμητο, ο Σάββας Παντελίδης κόντρα στον Πανιώνιο θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο. Το ξέρει και ο ίδιος εδώ και τουλάχιστον 15 ημέρες, το έχει πει και στους περισσότερους παίκτες του.

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Παντελίδη στην περιστεριώτικη ομάδα (την σεζόν που ολοκληρώθηκε πέρασαν και οι Αναστασίου, Κορακάκης); Όλα πλέον δείχνουν τον Νταμίρ Κάναντι.

Οι φίλοι του στην Αθήνα λένε πως συμφωνήθηκε η λύση του συμβολαίου του με την Νυρεμβέργη (τα βρήκαν στην αποζημίωση οι δικηγόροι) και ότι "έρχεται στο Περιστέρι".

Θυμίζω πως οι Σπανός - Αγγελόπουλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχαν δώσει deadline μέχρι τις 27 Ιουλίου στον Αυστριακό τεχνικό, για να αποδεσμευτεί από την Νυρεμβέργη και να ξανασυνεργαστούν. Αν δεν συνέβαινε αυτό θα πήγαιναν σε άλλον, ξένο, τεχνικό...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ