24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Η "αρπαγή" του ταλαντούχου Βαγιαννίδη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

To 24o Eυαγγέλιο γράφει για την προσπάθεια του Βρύζα να δελεάσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, για την απροθυμία του 18χρονου δεξιού μπακ να πάει στην Θεσσαλονίκη, την προτεραιότητά του να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό ή να φύγει εξωτερικό, την εισήγηση του Δώνη στον Τσάβι Ρόκα και τον ρόλο της οικογένειάς του.

Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη είτε προσπάθησε να αποκτήσει παίκτες απο τον Παναθηναϊκό, είτε... εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για παίκτες του "τριφυλιού". Οι περιπτώσεις των Μολέδο, Κουρμπέλη, Μπουζούκη, Ινσούα είναι λίγο πολύ γνωστές.

Από την άλλη, τους τελευταίους μήνες ο Γιάννης Αλαφούζος έχει... ενεργοποιηθεί ξανά στον Παναθηναϊκό, με καταλυτική συμβολή στο να κλείσουν οι υποθέσεις ανανεώσεων των Κουρμπέλη, Διούδη, Σερπέζη, Αθανασακόπουλου. Υπάρχουν βεβαια κι άλλοι σε αυτή την κατηγορία, απο τους Ινσούα, Γιόχανσον, Δώνη μέχρι τον πιτσιρικά Γιώργο Βαγιαννίδη, που βρίσκονται ακόμη στον... αέρα, για διαφορετικούς λόγους.

Η στήλη 24o Ευαγγέλιο θα ασχοληθεί σήμερα με τον 18χρονο δεξιό μπακ χαφ, ο οποίος σύμφωνα με τους ειδικούς είναι σπουδαίο ταλέντο. Ο Βαγιαννίδης βρίσκεται πλέον στο τελευταίο 6μηνο του (πρώτου) επαγγελματικού συμβολαίου του και έτσι έχει το δικαίωμα είτε να συζητάει, είτε και να υπογράψει σε άλλη ομάδα, από τώρα για το καλοκαίρι.

Από την στιγμή που ο Έλληνας μεγαλοατζέντης Αντώνης Αποστολόπουλος επέλεξε να σταματήσει την συνεργασία του με τον Βαγιαννίδη, η οικογένειά του, δηλαδή η μητέρα και ο πατέρας του, είναι ουσιαστικά αυτοί που λειτουργούν σαν... διαχειριστές του. Μιλάνε με τον Παναθηναϊκό, με διάφορους ατζέντηδες, αλλά και με άλλες ομάδες.

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν η Μίλαν (εκεί που ο Αποστολόπουλος έχει πάει τον νεαρό Μιχελή) που έδειχνε ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον μικρό Βαγιαννίδη. Το φθινόπωρο... εμφανίστηκε η Μονακό και πριν απο τις γιορτές η Βέρντερ Βρέμης. Η υπόθεση ανανέωσης με τον Παναθηναϊκό μπορεί ν έχει παγώσει αλλά στην ελληνική πιάτσα agents κυκλοφορεί το εξής σενάριο: ο Γιώργος Δώνης εισηγήθηκε στον Τσάβι Ρόκα να γίνει βελτιωμένη προσφορά στην οικογένεια Βαγιαννίδη για να πει το "ναί" και να ανανεώσουν. Με τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή να ασχολείται με την περίπτωση αυτή την ερχόμενη εβδομάδα κι αφού κλείσει τα θέματα των μεταγραφών...

Από την Ελλάδα πάντως αυτός που φέρεται να τον διεκδικεί δυνατά και... επίμονα δεν είναι ο Ολυμπιακός, αλλά ο ΠΑΟΚ. Κάποιοι μάλιστα είχαν συνδυάσει την παρουσία του πιτσιρικά στην Θεσσαλονίκη τις ημέρες των Χριστουγέννων με το έντονο φλέρτ του "δικεφάλου". Αν και η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Βαγιαννίδης στην Θεσσαλονίκη εκείνες τις ημέρες είχε και παρέα, δυο φίλους/ συνομηλικούς του, παίκτες του Ολυμπιακού...

H ενημερωμένη ελληνική πιάτσα agent γνωρίζει πως ο ΠΑΟΚ μέσω των Ζήση Βρύζα και Ντίνου Διαμαντόπουλου (πρώην τ. διευθυντής σε ΠΑΟ κι Άρη), οι οποίοι φέρεται να συνεργάζονται σε ένα νέο μανατζερικό Γραφειο με έδρα την Θεσσαλονίκη, σε εβδομαδιαία βάση "πρεσάρουν" τον Βαγιαννίδη και την οικογένειά του, προσφέροντας τους ένα πολύ μεγάλο (απο πλευρας αποδοχών αλλά και διάρκειας) συμβόλαιο, προκειμένου να τους δελεάσουν.

Σύμφωνα όμως, με την ίδια πηγή, ο Γιώργος Βαγιαννίδης (σε αντίθεση με τους γονείς του) δεν βλέπει με θετικό μάτι την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. Προτιμάει να ανανεώσει και να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, απο την στιγμή μάλιστα που του έχει μιλήσει ο Δώνης. Διαφορετικά θα ήθελε... εξωτερικό, με την Βέρντερ σε αυτή την περίπτωση να παίζει δυνατά και μάλλον όχι μόνη της!

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ