24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Η ατάκα του Βαγιαννίδη στον Κόντε και η "σφήνα" της Μονακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το 24ο Ευαγγέλιο "διαψεύδει" την ιταλική Gazzetta dello Sport πως ο Βαγιαννίδης είπε (ακόμη) το "ναι" στην πρόταση της Ιντερ, αποκαλύπτει αποσπάσματα του διαλόγου του με τον Αντόνιο Κόντε και το πρωϊνό έγγραφο της Μονακό στον Παναθηναϊκό.

Oι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη και το ρεπορτάζ κυριολεκτικά έχει πάρει φωτιά. Το 24ο Ευαγγέλιο έχει κι αυτή την φορά το απόλυτο follow up σε αυτά που δημοσιεύονται. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Αυτό που γράφεται στην σημερινή Gazzetta dello Sport, o, τι δηλαδή ο Βαγιαννίδης αποδέχτηκε την πρόταση της Ιντερ δεν ισχύει!! Η πλευρά του top talent νεαρού ποδοσφαιριστή δεν έχει πει ακόμη το τελικό "ναι" αφού θέλει να ικανοποιηθούν (προφανώς με την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού) κάποιοι... αστερίσκοι/εγγυήσεις που έχει ζητήσει.

2. Ο "Βάγια" όντως είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Ιντερ αλλά ακόμη δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση και "ζυγίζει" την πρότασή της. Και ο λόγος είναι άκρως ρεαλιστικός. Η προτεραιότητα του 19χρονου ποδοσφαιριστή δεν είναι να κάνει μια μεταγραφή με κορδέλα, ούτε να εξασφαλίσει ένα σούπερ συμβόλαιο. Θέλει να πάει στο εξωτερικό, αν είναι δυνατόν σε μια μεγάλη ομάδα (όπως η Ιντερ) , όπου όμως, θα υπάρχουν οι προοπτικές να εξελιχθεί, να βελτιωθεί και να παίζει (κοινώς να υπολογίζεται). Για αυτό σκέφτεται ακόμη την προσφορά των "νερατζούρι"...

3. Πόσο σημαντικό είναι για τον Γιώργο Βαγιαννίδη να τον υπολογίζουν στην ομάδα που θα πάει, αποδεικνύεται κι από ένα μέρος του διαλόγου που είχε με τον Αντόνιο Κόντε. Γιατί όπως αποκάλυψε το 24ο Ευαγγέλιο από το βράδυ της Τετάρτης ο κόουτς της Ιντερ μίλησε απευθείας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού προκειμένου να του διώξει τις όποιες αμφιβολίες έχει για το ορθό της μετακίνησής του σε κοτζαμ Ιντερ...

4. "Δεν θέλω να έρθω στην Ιντερ για να μαζεύω τις μπάλες του Λουκάκου και τους κώνους. Έχω φιλοδοξίες και όνειρα να παίξω ποδόσφαιρο..." ήταν πανω κάτω η ατάκα του Βαγιαννίδη στον Κόντε. Με τον τελευταίο να του λέει πως θα έχει 40 παίκτες αλλά ο "Βάγια" θα είναι στην 27άδα (μαζί με τους τερματοφύλακες) που θα δουλεύει στην πρώτη ομάδα...

5. Στον Κόντε είναι αλήθεια πως αρέσει πολύ ο Βαγιαννίδης και όπως χαρακτηριστικά του είπε : "Εγώ δεν σε παίρνω στην Ιντερ για μπακ. Μπορεί να παίξεις εκεί μπορεί όμως και κάπου αλλού..."!

6. Η πρόταση της Ιντερ είναι ολοκληρωμένη. Πρόκειται για 5ετές συμβόλαιο και όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στην οικογένεια του νεαρού άσου, θα είναι ασφαλισμένος ακόμη και το...παιδί του Γιώργου (που δεν έχει ασφαλώς), όταν γεννηθεί!!

7. Πρόθεση της οικογένειας Βαγιαννίδη είναι πριν συμφωνήσουν με την Ιντερ ή κάποια άλλη ομάδα, να συναντηθούν και να ενημερώσουν τον Γιάννη Αλαφούζο. Εκτιμούν την στάση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού απέναντί τους και την προσπάθεια που έχει καταβάλει για να πειστεί ο Γιώργος και να ανανεώσει στον Παναθηναϊκό. Κοινώς δεν έχουν κανένα παράπονο, το αντίθετο...

8. Σήμερα, στις 8.30 το πρωί πήγε στον Παναθηναϊκό επίσημο έγγραφο κι από την Μονακό πως ξεκινάει διαπραγματεύσεις με την πλευρά Βαγιαννίδη! Απαραίτητη διαδικασία παρότι ο παίκτης μένει ελεύθερος σε 1,5 μήνα. Βέβαια τους Μονεγάσκους πρόλαβε η Ιντερ. Η οποία έχει και το πλεονέκτημα πως ο ίδιος ο προπονητής της, Αντόνιο Κόντε, έχει μιλήσει με τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

9. Να διευκρινίσουμε πως άλλο μανατζερικό Κανάλι τον έχει προτείνει και κάνει την δουλειά με την Ιντερ κι άλλο έφερε την πρόταση της Μονακό. Στο παιχνίδι πάντως έχει μπει δυνατά εσχάτως και η Σεβίλλη αλλά η Ιντερ παραμένει το μεγάλο φαβορί!!

10. Και επειδή τίποτα δεν έρχεται τυχαία αλλά πρέπει να υπάρχει στόχος και διάρκεια, ο Γιώργος Βαγιαννίδης που από τα 15του χρόνια δουλεύει πολύ σκληρά ώστε να παρουσιάζει κάθε χρόνο εντυπωσιακή βελτίωση και πρόοδο, μπορεί να επέστρεψε στις πρωινές προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν μένει σε αυτές. Νωρίς το απόγευμα καθημερινά κάνει προπονήσεις σε τελειώματα, κέρβερ κ.α. και το βράδυ γυμναστήριο με δικό του γυμναστή!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Πακέτο" 2 εκατ. ο Βαγιαννίδης στην Ιντερ
Η Ίντερ ενημέρωσε πως διαπραγματεύεται με Βαγιαννίδη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ