24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Η Γαλατά θέλει ελεύθερο τον Ομάρ

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τέσσερα μικρά σε ένα 24ο Ευαγγέλιο για τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, για τον παίκτη του Αστέρα που πήγε στην Αυστρία και το "κανάλι" για Καμαρά στην Σέφιλντ.

Παραμονή πρωτοχρονιάς με τέσσερα μικρά να συνθέτουν ένα 24ο Ευαγγέλιο, απευθείας από τις πιάτσες των ατζέντηδων και των σκάουτερς.

Έχουμε, λοιπόν, για Ομάρ που σε λίγες... ώρες μπαίνει στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό, για έναν ταλαντούχο άσο του Αστέρα που πήγε για δοκιμή στην Αυστρία, για έναν πρώην κίπερ της ΑΕΚ που ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά τελικά... κατέληξε στον Ισημερινό και μια μανατζερική λεπτομέρεια για την υπόθεση Σέφιλντ - Καμαρά.

1) Την μια ημέρα έγραψαν στην Τουρκία πως η Γαλατά κινείται για τον Ομάρ από τον Ολυμπιακό και την επομένη "ακύρωσαν" το θέμα. Ο διεθνής Νορβηγός δεξιός μπακ, πάντως, αρέσει πολύ στους πρωταθλητές Τουρκίας, αλλά για τώρα δεν τέθηκε θέμα αγοράς του. Κι αυτό αφού η Γαλατά θέλει... ελεύθερο τον Ομάρ!

Τον κοιτάει, λοιπόν, για το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό του και λέγεται πως μπορεί να του προσφέρει τότε 1 με 1,2 εκατ. € ετησίως (στους ερυθρόλευκους καθαρίζει τώρα 900 χιλιάρικα). Με τον αδερφό και ατζέντη του Ομάρ, τον Ρασίντ, να έχει δεχτεί επίσης βολιδοσκοπήσεις από ομάδες της Premier League και της Bundesliga. Οι ερυθρόλευκοι, όμως, έχουν τον πρώτο λόγο και... προτίμηση.

2) Ο Τάσο Δουβίκας με την άδεια του Αστέρα Τρίπολης πήγε στην Αυστρία και πέρασε από δοκιμαστικό στην Σεν Πόλτεν! Η συγκεκριμένη βρίσκεται στην 9η θέση του αυστριακού πρωταθλήματος και έχει Γερμανό προπονητή. Ο 20χρονος φορ που δεν έχει πάρει ευκαιρίες τη φετινή σεζόν στον Αστέρα επέστρεψε στην Τρίπολη...

3) Θυμάστε τον Αλέν Μπαρόχα, που την σεζόν 2015-16 πέρασε από την ΑΕΚ; Προτάθηκε ως ελεύθερος (ήταν στην Καράκας, της πατρίδας του) στον Παναιτωλικό, κρίθηκε όμως, "τσουχτερός" και έτσι υπέγραψε στην Ντέλφιν του Ισημερινού. Στα 30 του χρόνια πλέον ο Βενεζουελάνος κίπερ και με χρηματιστηριακή αξία 500.000 ευρώ.

4) Τι σχέση μπορεί να έχει ο Λις Μουσέτ με τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ; Ο πρώτος είναι Σενεγαλέζος φορ που κόστισε το καλοκαίρι 11,1 εκατ. λίρες αγορά στην Σέφιλντ από την Μπόρνμουθ, η οποία με την σειρά της το καλοκαίρι του 2016 τον πήγε στο Νησί από την Χάβρη. Ο μέσος από την Γουινέα θυμίζω πως είχε έρθει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018 από την Αζαξιό. Στην αγγλική πιάτσα agents, λοιπόν, ακούγεται πως τη "δουλειά" του Μαντί Καμαρά στην Σέφιλντ "δουλεύει" το ίδιο... κανάλι που είχε κάνει και την μεταγραφή του Λις Μουσέτ.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ