24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Η Ίντερ ετοιμάζει "μπάσιμο" για τον Καμαρά

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τα ραντάρ του 24ου Ευαγγελίου στην Ιταλία έπιασαν το ενδιαφέρον της ομάδας του Κόντε για τον μέσο του Ολυμπιακού αλλά και πως δεν φοβίζουν την Ιντερ τα20 εκατ. Και μια συγκριση των υποθεσεων Καμαρα και Τσιμίκα.

Δεν ξέρω αν ο Κώστας Τσιμίκας πάρει μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι απο τον Ολυμπιακό σε Ιταλία, Γαλλία ή Αγγλία. Ρώτησα τους ειδικούς απο την πιάτσα των agents, ελληνική και διεθνή, με αυτούς που εμμπιστεύεται απόλυτα η στήλη να απαντούν πως ο διεθνής αριστερός μπακ δεν μπορεί σε αυτό το πολύ περίεργο και μοναδικό καλοκαιρινό/φθινοπωρινό μεταγραφικό παζάρι να πιάσει... ταβανάτα πάνω απο 12 εκατ. ευρώ. Κι ας ζητάνε 25 για να τον πουλήσουν με 20 εκατομμύρια οι "ερυθρόλευκοι"...

Θα μου πείτε γράφονται συνέχεια, εδώ και στο εξωτερικό, πολλές ομάδες ενώ τα εκατομμύρια στήνουν χορό γύρω από τον Τσιμίκα σαν στραγάλια. Νάπολι, Νις, Λέστερ οι πιο δυνατές υποψηφιότητες μέχρι τώρα, αλλά... Είναι διαφορετικό το ενδιαφέρον από τη βολιδοσκόπηση, όπως και το να ζητήσεις τιμή και να απαντήσεις με πόσα μπορείς να δώσεις από την επίσημη διαπραγμάτευση, πόσο μάλλον την επίσημη πρόταση.

Ένα καλό ερώτημα, λοιπόν, θα ήταν πόσες προτάσεις έχουν κατατεθεί επίσημα, στα... χαρτιά και όχι στα λόγια, για τον Τσιμίκα και μέχρι ποιο ποσό έφτασαν τα... πραγματικά λεφτά και όχι με βάση τις διαρροές ένθεν και εκείθεν.

Γιατί η εκτίμηση που υπάρχει στην διεθνή πιάτσα agents είναι πως κάπου έχει... μπουκώσει, είτε από πλευράς Ολυμπιακού, είτε εκείνη του ατζέντη του, η προοπτική πώλησης του Τσιμίκα. Όσο κι αν πουσάρεται επικοινωνιακά. Και στο τέλος δεν θα μας κάνει εντύπωση αν αντί για πώληση έχουμε ανανέωση/επέκταση με θεαματική αναπροσαρμογή αύξηση αποδοχών του άσου (πρέπει να είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους στο ρόστερ).

H... ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΣΙΜΙΚΑ - ΚΑΜΑΡΑ

Όλος ο παραπάνω μεγάλος πρόλογος για να τονίσουμε -μέσα από τη σύγκριση- τη διαφορά του Τσιμίκα με τον Μαντί Καμαρά. Τεράστια βελτίωση και ο ένας και ο άλλος αλλά η μεταγραφική δυναμική και η αλληλεπίδραση της στις χρηματιστηριακές τους αξίες διαφορετικές!

Για να μην το κουράζω : ο Μαντί Καμάρα κάνει τεράστιο γκελ σε όλο το top 5 των ευρωπιακών πρωταθλημάτων. Ειδικότερα στην αγγλική Premier League εκεί που μπορεί να βρεθούν και να έρθουν στον Ολυμπιακό όχι 20 αλλά πλέον και 25 εκατ. ευρώ για τον Καμαρά.

Δεν αποτελεί δική μας, αυθαίρετη, εκτίμηση άλλα άποψη των ειδικών. Κακά τα ψέματα στο δεδομένο τάιμινγκ αν ένας παίκτης μπορεί να πουληθεί από τους 'ερυθρόλευκους" σε... τρελή υπεραξία, αυτός δεν είναι ο Τσιμίκας αλλά ο Καμαρά...

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΚΕΛ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡ Ο ΚΑΜΑΡΑ

Πάμε και στα φρέσκια, αποκλειστικά, κουλούρια: η στήλη ψάχνοντας στην Ιταλία για να μάθει που... βρίσκεται η υπόθεση υπογραφών σε κανονικά συμβόλαια του Βαγιαννίδη στην Ίντερ αλλά και η εγκατάστασή του στο Μιλάνο (παρεμπιπτόντως θα τελειώσουν και τα 2 το πρώτο 10ημερο του Ιουλίου), έβγαλε μεταγραφικό λαβράκι.

Η Ίντερ που εσχάτως δείχνει πολύ ενεργή στην... παρακολούθηση του ελληνικού ποδοσφαίρου (και σε επίπεδο υποδομών και της Super League), μετά τον Παναθηναϊκό θέλει να πάρει παίκτη κι από τον Ολυμπιακό. Δηλαδή μετά τον Γιώργο Βαγιαννίδη ετοιμάζεται να κάνει γερό μπάσιμο για τον Μαντί Καμαρά.

Ο Αφρικανός μέσος που τα... σπάει και μετά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, ύστερα από την καραντίνα λόγω Covid-19, τελειώνοντας ομολογουμένως τη σεζόν με το πόδι πατημένο τέρμα στο γκάζι, κάνει τεράστιο γκελ (και) στην Ίντερ. Τον έχουν σκανάρει, έχουν πάρει τιμή και δεν τους φοβίζουν τα 20 εκατ. που άκουσαν πως θα χρειαστούν για να πει το ναι ο Μαρινάκης.

Με τις εμφανίσεις βέβαια που πραγματοποιεί ο Καμαρά ίσως και τα 20 εκατ. ευρώ να μην φτάνουν ενώ δεδομένα η Ιντερ θα έχει σοβαρότατο ανταγωνισμό από Πρεμιερλιγκάτες ομάδες. Κακά τα ψέματα, στις υψηλές πτήσεις που θα πάει η τιμή του Καμαρα, η Γαλλία δεν παίζει, με Αγγλία και Ιταλία να μπορούν να ακολουθήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Tι έκανε κι έλεγε στο Κολωνάκι ο Κάναντι
Επιστροφές Μάρκο Σίλβα και Γιαννιώτα
Χρυσό deal 1,9 εκατ. για Κυριακόπουλο και πώς τον έχασε ο Ολυμπιακός
TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ