24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Η μυστική αποστολή Ματσάρι στο "Καραϊσκάκης"

Η μυστική αποστολή Ματσάρι στο "Καραϊσκάκης"

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει την παρουσία του προπονητή της Τορίνο στο Ολυμπιακός – Ντιναμό για να "σκανάρει" τους Καμαρά, Σαπαρένκο, Μπουγιάλσκι. H αναζήτηση της "γκρανάτα" για κεντρικό χαφ με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα, η παρουσία Ιταλού σκάουτερ και στο Κίεβο.

Ήρθε ινκόγκνιτο στην Αθήνα, πήγε στο "Καραϊσκάκης" για να "σκανάρει" προσωπικά συγκεκριμένους χαφ που τους έχει κάνει σκάουτινγκ η ομάδα του κι επέστρεψε στην Ιταλία, αφού ενδιάμεσα πρόλαβε να δει και Έλληνες γνωστούς του! Συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ελάχιστοι πήραν χαμπάρι, σε αυτή την αποστολή, τον Βάλτερ Ματσάρι,τον προπονητή της Τορίνο.

Ο γνωστός Ιταλό τεχνικός, που μετά το πέρασμά του από την Premier League και την Γουότφορντ, επέστρεψε τον Γενάρη του 2018 στην Serie A για λογαριασμό της "γκρανάτα", ψάχνει ενόψει καλοκαιριού κεντρικό μέσο, ισορροπημένο στα ανασταλτικά και δημιουργικά του καθήκοντα, με την προοπτική και της μεταπώλησης (άρα και σε καλή ηλικία).

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εγχώρια αλλά και την ιταλική πιάτσα agents, ο Ματσάρι έκανε το συγκεκριμένο ταξίδι γιατί το τμήμα σκάουτινγκ της Τορίνο του έχει κάνει εισηγήσεις για δύο παίκτες της Ντιναμό Κιέβου και έναν του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, για τον 21χρονο Μικόλα Σαπαρένκο (φοράει το "10"), τον 25χρονο Βιτάλι Μπουγιάλσκι (σκόρερ του 1-1) αλλά και τον... Μαντί Καμαρά! Με την χρηματιστηριακή αξία των τριών να κυμαίνεται στα 3 - 3,5 - 4 εκατ. €, αντίστοιχα.

Μάλιστα, όπως πληροφορήθηκε το 24ο Ευαγγέλιο και στην αυριανή ρεβάνς του Κιέβου, σκάουτερ της Τορίνο θα βρίσκεται στα επίσημα του "Ολιμπίσκι". Έστω κι αν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάζει ο τιμωρημένος Καμαρά. Τουλάχιστον, απεσταλμένος της ιταλικής ομάδας τον είδε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ...

Και κάτι ακόμη σχετικά με την αναζήτηση κεντρικού χαφ από την Τορίνο: Η Τορίνο για τη συγκεκριμένη θέση δεν δείχνει διατεθειμένη να ξοδέψει πάνω από 8 εκατ. € (ποσό που ο Μαρινάκης δεν δίνει ούτε τον... μισό Καμαρά) και για συμβόλαιο στον παίκτη μέχρι ένα εκατ. € ετησίως.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ