24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Η Σέφιλντ δίνει 12 εκατ. για Καμαρά!

Η Σέφιλντ δίνει 12 εκατ. για Καμαρά!

Το 24ο Ευαγγέλιο μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες αλλά και... λεπτομέρειες σχετικά με το σοβαρό ενδιαφέρον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον μέσο του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά.

Με αφορμή το δημοσίευμα του "Kόκκινου Πρωταθλητή" που είχε τίτλο: " Η Σέφιλντ για Καμαρά", το 24ο Ευαγγέλιο ψάχτηκε σήμερα/άμεσα στις πιάτσες, ατζέντηδων και σκάουτς, για κάτι περισσότερο.

Απο Αγγλία, λοιπόν, αυτό που μας μεταφέρθηκε δεν ήταν απλά η επιβεβαίωση πως όντως η Σεφιλντ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται ή βολιδοσκόπησε τους "ερυθρόλευκους", αλλά πως έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την αγορά του διεθνή με την Γουινέα 22χρονου μέσου!

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τον Μαντί θέλει πολύ ο προπονητής της, Κρις Γουάιλντερ ενώ η Σέφιλντ κάνει μια σπουδαία σεζόν στην Premier League όντας στην 8η θέση με βλέψεις όμως, ακόμη και για ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Όσον αφορά στο ποσό που φέρεται να προσφέρει η Σέφιλντ στον Ολυμπιακό είναι φιξαρισμένα πάνω απο 10 εκατομμύρια ευρώ και μαζί με εφικτά μπόνους στόχων αγγίζει τα 12! Αυτά λέει η δική μας πληροφόρηση από Αγγλία...

Θυμίζω πως ο Καμαρά το καλοκαίρι του 2018 όταν έφτασε από την Αζαξιό στου Ρέντη κόστισε λιγότερα απο 500 χιλιάρικα στους "ερυθρόλευκους" ενώ τώρα έχει απογειώσει την χρηματιστηριακή του αξία στα 8 εκατ. ευρώ.

Επίσης, πως η Premier League είναι μια αγορά που μπορεί να πληρώνει υπεραξίες και εκεί ο Μαντί απο την περασμένη σεζόν κάνει γκελ σε διάφορες ομάδες που τον κάνουν σταθερά σκάουτινγκ. Βέβαια είχε ακουστεί κιόλας, σε ανύποπτο χρόνο, πως ο Ολυμπιακός έβαζε την τιμή του Καμαρά στα 20 εκατομμύρια. Ποσό που η Σέφιλντ δεν θα έδινε πάντως.

Όσον αφορά στις... ανούσιες λεπτομέρειες της υπόθεσης Μαντί Καμαρά, ατζέντης του είναι ο... γνωστός μας Πιέρ Ισά ενώ δεν υπάρχει μπάι άουτ στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ