24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Κάναντι: "Δεν παίρνω κανέναν, έχει υπογράψει ο Μπρούνο"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο Ευαγγέλιο έμαθε για το τριήμερο του Νταμίρ Κάναντι στην Αθήνα, τις βόλτες και τις συζητήσεις του. Τι έλεγε για Νυρεμβέργη και το μπάτζετ των 35 εκατ. €, γιατί ήταν κατηγορηματικός πως δεν θα πάρει παίκτες από Ατρόμητο κι Ελλάδα και η... μαρτυρία του για Μπρούνο και Ολυμπιακό

Ο Νταμίρ Κάναντι επέστρεψε την Τρίτη (21/5) στην Αθήνα, αυτή την φορά με τον... τίτλο του νέου προπονητή της Νυρεμβέργης. Χρειαζόταν να τακτοποιήσει κάποια χαρτιά με τον Ατρόμητο και έτσι το συνδύασε με... τριημεράκι. Άλλωστε στην πόλη αυτή έκανε πολλές γνωριμίες, απέκτησε αγαπημένα στέκια και άδραξε έτσι την ευκαιρία για σύντομο τουρισμό.

Επέλεξε μάλιστα να νοικιάσει στο κέντρο (Μοναστηράκι) έναairbnbδιαμέρισμα, για να απολαύσει τις αγαπημένες του βόλτες. Στην Πλάκα, στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο Κολωνάκι... Και να δει συγχρόνως ξανά φίλους και γνωστούς...

"Είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή θα ξαναδουλέψω σε ελληνική ομάδα", έλεγε συγκινημένος ενώ όπως παραδέχτηκε σε άλλο τραπέζι : "Tα δυο χρόνια στην Ελλάδα ήταν από τα πιο όμορφα της ζωής μου"!

Όταν πάντως ρωτήθηκε αν σκέφτεται να πάρει στην Νυρεμβέργη παίκτη από τον Ατρόμητο ή κάποιον άλλον Έλληνα ποδοσφαιριστή (γράφτηκαν ήδη τα ονόματα των Ρισβάνη, Χατζηισαϊα, Κουλούρη), ο Κάναντι ήταν κατηγορηματικός. "Όχι! Σε καμία περίπτωση. Τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι..."!

Ο Κάναντι δεν θεωρεί σωστό με το που έφυγε από την χώρα μας για να δουλέψει στην Γερμανία, να κάνει μεταγραφή από την προηγούμενη ομάδα του ή από το πρωτάθλημα που δούλεψε την τελευταία 2ετία. Όχι ασφαλώς γιατί δεν εκτιμά το ποδόσφαιρο και τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά για λόγους αρχής.

Το μπάτζετ που θα έχει η Νυρεμβέργη στην δεύτερη κατηγορία, σύμφωνα με τον Κάναντι, θα κυμαίνεται στα 35 με 40 εκατομμύρια ευρώ! Θα είναι μακράν το μεγαλύτερο στην προπονητική του καριέρα, αλλά αυτό δεν τον αγχώνει καθόλου.

Στις διηγήσεις του, στους Έλληνες φίλους του, ο Κάναντι έλεγε για το προπονητικό κέντρο της Νυρεμβέργης που είναι μέσα στα πέντε καλύτερα της Γερμανίας, με απίστευτες υποδομές και μεHiltonξενοδοχείο στο περιβάλλοντα χώρο.

Τι άλλο αλιεύσαμε από την παρουσία του Νταμίρ Κάναντι αυτές τις ημέρες στην Αθήνα; Τι ισχύει με τον Μπρούνο!Ο Αυστριακός όχι μόνο έφερε πριν από 1,5 χρόνο τον Βραζιλιάνο ακραίο στον Ατρόμητο, αλλά συνεχίζει να μιλάει μαζί του και όταν σε ανύποπτο χρόνο φέρεται να ζητήθηκε η άποψη του από κορυφαία στελέχη του Ολυμπιακού, τους είπε τα καλύτερα για τον Μπρούνο.

Όταν, λοιπόν, κάποια στιγμή προχθές, στην ελληνική παρέα του Κάναντι έγινε αναφορά στην υπόθεση Μπρούνο, υπήρξε η... μαρτυρία πως έχει ήδη υπογράψει στους "ερυθρόλευκους" και ο τι ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε τις διακοπές του κι απλά περιμένει τις λεπτομέρειες για την συμφωνία Λάσκ – Ολυμπιακού και την ανακοίνωσή του!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ