24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Κίτσιου για Σουλτάνος!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Στέλιος Κίτσιου για δεύτερη φορά μπήκε στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Super Lig και το 24ο Ευαγγέλιο γράφει για την τουρκική "Big 3" που τον σκανάρει, το ενδιαφέρον από Γαλλία, Γερμανία, το "μήνυμα" στον Φαν Σιπ και τα μελλοντικά έσοδα του ΠΑΟΚ

Την ώρα που ο Τοροσίδης αποσύρεται απο την Εθνική Ελλάδας και ψάχνεις τους Έλληνες δεξιούς μπακ (μετά τον Μπακάκη) με το... κυάλι, ο Στέλιος Κίτσιου έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την δεύτερη θητεία του στο τουρκικό πρωτάθλημα, στέλνοντας τα δικά του "μηνύματα" στον Φαν Σιπ.

Ο 26χρονος πρώην δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, μετά την ολοκλήρωση των ματς του τριημέρου στην Super Lig, συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία (επίσημη) ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Τουρκία! Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη του φορά αλλά η δεύτερη!!

Ο Στέλιος Κίτσιου πουλήθηκε το καλοκαίρι αντί 300.000 ευρώ απο τον ΠΑΟΚ στην Ανκαραγκουτσού, στην οποία είχε δοθεί δανεικός στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν.

Κίτσιου για Σουλτάνος!

Σύμφωνα με την πιάτσα agents στο καλοκαιρινό deal o "δικέφαλος" έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 20%. Επίσης, ανεξάρτητα από αυτό, αν πουληθεί από την Ανκαραγκουτσού, η τουρκική ομάδα θα πρέπει να καταβάλει επιπλέον 300 χιλιάρικα στον ΠΑΟΚ.

Ήδη οι μεγάλες ομάδες της Τουρκίας τον σκανάρουν (γενικότερα οι Έλληνες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι τα πάνε μια χαρά στο τουρκικό πρωτάθλημα, αν κρίνουμε κι από την παρουσία των Μπακασέτα, Σιώπη στην Αλάνια) ενώ ο ατζέντης του, Πασχάλης Τουντούρης, τον "δουλεύει" σε Γερμανία και Γαλλία από όπου επίσης υπάρχει ενδιαφέρον!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ