ΣΤΗΛΕΣ

Κούγιας έφυγε, Τσιριγώτης έρχεται στον Ιωνικό!

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ποια είναι η οικογένεια που ετοιμάζεται να αναλάβει τον Ιωνικό Νικαίας στη θέση αυτής του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια. Η σχέση της με τον Σπανό, η σταθερή παρουσία στο "Γ. Καραϊσκάκης" και το παρασκήνιο.

Πριν από πέντε ημέρες ο Αλέξης Κούγιας, μέσω ανακοίνωσής τουαπό την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενημέρωσε για την αποχώρηση της οικογένειάς του από τα διοικητικά του Ιωνικού. Μόλις 2,5 μήνες μετά την εμπλοκή του στο σύλλογο της Νίκαιας, όπου προόριζε για πρόεδρο τον γιο του ( όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει στις 21 Ιουλίου, στο Sport24.gr)

Το 24ο Ευαγγέλιο ενημερώθηκε από απόλυτα αξιόπιστη πηγή της ποδοσφαιρικής πιάτσας των Δυτικών Προαστίων, πως άλλη οικογένεια είναι έτοιμη να πάρει την θέση αυτής του Κούγια στην ηγεσία του Ιωνικού και να τον... οδηγήσει στο "ταξίδι" του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ο λόγος για την οικογένεια Τσιριγώτη!

Ο Γιάννης Τσιριγώτης ειδικεύεται στα πρατήρια υγρών καυσίμων, έχει φιλία πολλών ετών με την (νικαιώτικη) οικογένεια Σπανού (τόσο με τον Μιχάλη, παλαιό πρόεδρο του Ιωνικού, όσο και με τον γιο του Γιώργο Σπανό, ιδιοκτήτη του Ατρόμητου) και είναι φίλος του Ολυμπιακού με συχνότατη (οικογενειακή) παρουσία στο "Γ.Καραϊσκάκης"!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα κλείσει τοdealμεταξύ Τσιριγώτη και τις επιτροπής που... τρέχει τώρα τον Ιωνικό αφού οι συζητήσεις είναι προχωρημένες. Σύμφωνα με την ίδια πηγή και ο Τσιριγώτης (αλά Κούγιας, δηλαδή ) προορίζει τον γιο του Θοδωρή για πρόεδρο στον Ιωνικό! Για την ιστορία ο άλλος του γιος παίζει ποδόσφαιρο στην Κ19 του Ατρόμητου.

Σύμφωνα με τον... αστικό μύθο η οικογένεια Τσιριγώτη εφόσον μπει στον Ιωνικό θα το κάνει και με τις... ευλογίες Σπανού ενώ μέχρι πρότινος ήταν χρηματοδότης και στην ομάδα του Κερατσινίου. Στον Ιωνικό πάντως ακούγεται πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα απαιτηθεί μπάτζετ περίπου 200.000 €.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ