24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Μένει ο Κάναντι, φεύγει ο Βασιλακάκης!

Μένει ο Κάναντι, φεύγει ο Βασιλακάκης!

Πώς η επικείμενη ανανέωση του Ατρόμητου με τον Νταμίρ Κάναντι θα διώξει τον Θοδωρή Βασιλακάκη. Το φραστικό επεισόδιο πριν τον ΠΑΟΚ, η χαμένη ευκαιρία με την Εθνική του Αναστασιάδη και η επόμενη ημέρα και των... τριών!

Ο Ατρόμητος μπορεί στη διάρκεια της σεζόν να ήταν αρχικά διεκδικητής της 2ης και μετά της 3ης θέσης, ενώ ονειρευόταν και τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά πλησιάζοντας προς το φινάλε μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστεί με τον στόχο της 4ης θέσης αφού κι αυτή κινδυνεύει σφόδρα από τον σούπερ φορμαρισμένο Άρη.

Η... επόμενη ημέρα πάντως του Αστεριού αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό. Κι αυτό αφού η ομάδα της τελευταίας "χρυσής" 2ετίας ολοκληρώνει τη... χρήση της. Οι δανεικοί Κουλούρης και Ουάρντα θα αποχωρήσουν, ο Σάκιτς φέρεται ήδη να έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα (ΑΕΚ;), η ανανέωση του Μπουσούλαζιτς βρίσκεται στον αέρα, ο Μπρούνο όλα δείχνουν πως θα παίζει αλλού του χρόνου ενώ προτάσεις αναμένουν και οι Μέγερι, Ρισβάνης.

Τον Ιούνιο όμως,τελειώνει και το συμβόλαιο του Θοδωρή Βασιλακάκη, ο οποίος έκανε πέρσι μια σούπερ σεζόν φτάνοντας κοντά στην Εθνική ομάδα αλλά και σε μια περήφανη πώληση (υπήρχαν προτάσεις από Αντάλιασπορ, Χαποέλ Μπερ Σεβά κι Απόλλων Λεμεσού) αλλά την τρέχουσα του στοίχισαν σε μεγάλο βαθμό οι κόντρες του με τον Κάναντι, πληρώνοντας το με την... παγκοποίησή του.

ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Και μπορεί ο πολυσύνθετος μέσος να είναι αρκετά δημοφιλής στο Περιστέρι, τόσο στον κόσμο όσο και σε μερίδα της διοίκησης, αλλά πλέον με τον Αυστριακό τεχνικό δεν μπορούν να κάνουν... χωριό! Κι ας προσπάθησαν τον Γενάρη, οι Σπανός - Αγγελόπουλος, να... γεφυρώσουν το χάσμα, ένα πολύ έντονο φραστικό επεισόδιο που είχαν Βασιλακάκης και Κάναντι πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έδωσε την χαριστική βολή στην έτσι κι αλλιώς... προβληματική σχέση τους.

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο ο Βεροιώτης μέσος αντιμίλησε άσχημα στον προπονητή του, μπροστά σε... κόσμο και ο Κάναντι ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους του πως μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα ποντάρει σε αυτόν, βάζοντας θέμα ηθικής τάξης. Και όντως δεν έπαιξε στα τρία κολλητά ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ (εκτός αποστολής), Ολυμπιακό.

ΤΟ "ΌΧΙ" ΣΤΑ 80 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Το εντυπωσιακό είναι πως δις στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Βασιλακάκης έφτασε πάρα πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον Αστέρα Τρίπολης, όμως την μία οι Αρκάδες το πάγωσαν γιατί διέρρευσε (ήθελαν να τον πάρουν ως ελεύθερο) και την δεύτερη ο Σπανός αρνήθηκε τα 80.000 ευρώ που του πρόσφεραν. Παρότι ο Κάναντι μάλλον θα ανακουφιζόταν αν είχε φύγει ο "γκρινιάρης" Βασιλακάκης...

Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Από όλη αυτή την ιστορία πάντως ζημιωμένοι βγήκαν και ο Ατρόμητος αλλά και ο παίκτης. Ο Βασιλακάκης από την μία είναι ένας μέσος επιπέδου Big 4 που θα μπορούσε να δώσει ποιότητα και να κάνει την διαφορά στον άξονα της ομάδας του Κάναντι. Κι από την άλλη αν ο 30χρονος χαφ είχε συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν, σίγουρα θα είχε κληθεί στην... νέα Εθνική Ελλάδας. Βλέπετε ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει πολύ καλή άποψη για τον Βασιλακάκη.

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΑΝΑΝΤΙ

Στο δια ταύτα: Η παραμονή/ανανέωση του Βασιλακάκη στον Ατρόμητο θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από το τι θα γίνει με τον Νταμίρ Κάναντι. Ο ατζέντης του Αυστριακού κόουτς έχει ήδη συζητήσει με τον Γιάννη Αγγελόπουλο, υπήρξε εκατέρωθεν η πρόθεση για ανανέωση της συνεργασίας τους κι αναμένεται μέσα στο επόμενο 15νθημερο να τα ξαναπούν βάζοντας στο τραπέζι... χρήματα, εγγυήσεις και μπάτζετ για την νέα σεζόν.

Τι εκτιμάει η πιάτσα agents; Πως Ατρόμητος και Κάναντι θα δώσουν ξανά τα χέρια αφού Φορτούνα Ντίσελντορφ, ΑΕΚ, Νότιγχαμ και Ολυμπιακός δεν ψάχνουν για προπονητή. Βέβαια ο Αγγελόπουλος θα βάλει και dead line στην πλευρά Κάναντι για να απαντήσει αφού δεν μπορεί να τον περιμένει για πολύ μιας και θα πρέπει να ξεκινήσει σύντομα ο προγραμματισμός.

Κατά συνέπεια η παραμονή του Κάναντι στο Περιστέρι θα διώξει τον Βασιλακάκη. Όχι βέβαια πως δεν θα βρει προτάσεις αφού είναι πολλές οι ομάδες και οι προπονητές εντός και εκτός Ελλάδας, που τους κάνει γκελ.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ