24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Μπεργκ: Οι Σουηδοί μιλάνε για στρατηγική απόσυρση του Ολυμπιακού

Μπεργκ: Οι Σουηδοί μιλάνε για στρατηγική απόσυρση του Ολυμπιακού

Το 24ο Ευαγγέλιο μεταφέρει πώς ερμηνεύουν στην Σουηδία την κίνηση του Ολυμπιακού να στραφεί σε άλλον επιθετικό και γιατί προβλέπουν πως μέχρι την Παρασκευή ο Μάρκους Μπεργκ θα πει το "ναι".

Η Σουηδία μπορεί να είχε αγώνα στην Ισπανία, με τον Μάρκους Μπέργκ ενδεκαδάτο, αλλά τόσο στην πιάτσα agents της χώρας, όσο και στην δημοσιογραφική πιάτσα της, η μεταγραφική του υπόθεση παρέμενε στον... αφρό και μάλιστα θεωρούσαν πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι το φαβορί για να υπογράψει τον 32χρονο φορ!

Για την ακρίβεια και όταν τους μεταφέρθηκε από το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ η εξέλιξη του προηγούμενου 24ωρου, όταν δηλαδή κυκλοφόρησε - πρώτα αργά χθες βράδυ από την Πορτογαλία, ενώ το πρωί επιβεβαιωνόταν κι από τον Πειραιά - πως οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλον, "δυνατό" στράικερ, έκαναν λόγο για "τεχνητή απόσυρση".

Τι εννοούσαν; Πως ο Ολυμπιακός για να πιέσει την πλευρά Μπεργκ, είτε γιατί αυτή διαφοροποίησε κάποια απαίτησή της, είτε γιατί ζήτησε κι άλλο χρόνο μέχρι να απαντήσει, ενημέρωσε τον ατζέντη του Σουηδού επιθετικού πως τον... αφήνουν για να πάνε στο plan Β και σε άλλον επιθετικό, με τον οποίο υπήρχε η σχετική προεργασία.

Spain's Rodrigo, center, jumps above Sweden's Marcus Berg, left and Sebastian Larsson during the Euro 2020 Group F qualifying soccer match between Spain and Sweden at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday June 10, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Spain's Rodrigo, center, jumps above Sweden's Marcus Berg, left and Sebastian Larsson during the Euro 2020 Group F qualifying soccer match between Spain and Sweden at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday June 10, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες (σουηδικές) πηγές και όπως φέρεται να έχει μεταφερθεί στον Μπεργκ, δεν άρεσε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ήταν αυτός που πίεζε για να τελειώσει η υπόθεσή του, η συνεχιζόμενη... καθυστέρηση στην λήψη απόφασης και τα... παζάρια του!

Στο δια ταύτα: μπορεί ο Ολυμπιακός να λέει πως μιλάει με άλλον σέντερ φορ σε προχωρημένο στάδιο, στη Σουηδία όμως, εξακολουθούν από ό,τι φαίνεται να πιστεύουν πως ήταν μια κίνηση στρατηγικής από πλευράς του Έλληνα εφοπλιστή για να ταρακουνηθεί ο Μπεργκ και ως την Παρασκευή να έχει πει το "ναι".

Άλλωστε οι ίδιοι οι συμπατριώτες του λένε πως προσφορά αντίστοιχη με του Ολυμπιακού δεν έχει ο Μπεργκ. Και ότι εξαρχής ήθελε και το είχε μεταφέρει στα σουηδικά ΜΜΕ να συναποφασίσει μαζί με την σύζυγό του Ζοζεφίν (είναι κι αυτή στην Ισπανία με τα παιδιά τους) μετά το ματς στο "Μπερναμπέου" κόντρα στην “Φούρια Ρόχα”.

Οπότε περιμένουμε τις επόμενες ώρες να αποδειχθεί ποιος έχει δίκιο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Έχει έτοιμο κι άλλον... Μπεργκ!
Ολυμπιακός: Μπεργκ ώρα μηδέν
Τζόνι Όουεν: "Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προκάλεσαν επανάσταση στη Νότιγχαμ"
TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ