24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Μπέτις για Σα, υπέγραψε ο Ζίβκοβιτς

Μπέτις για Σα, υπέγραψε ο Ζίβκοβιτς

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ μεταφέρει το ισπανικό σενάριο που εμπλέκει τους Πάου Λόπες, Σα και Μέντες σε ένα τριπλό χρυσό deal κι αποκαλύπτει πότε έκλεισε ο Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ.

Το 24ο Ευαγγέλιο σας μεταφέρει πληροφορίες από δυο πιάτσες agents, ισπανική και ελληνική αντίστοιχα, για δύο από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της φετινής Super Leaue. Τους Ζοσέ Σα και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Για τον Σα από εκεί που η αγορά του ήταν πολύ κοντά στο να κλειδώσει στον Ολυμπιακό, τώρα πλέον φαίνεται να απομακρύνεται κάπως. Κυρίως επειδή ο Πορτογάλος κίπερ επιμένει σε υπερδιπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αποκλείεται νέα ανατροπή δεδομένων σε αυτή την υπόθεση, από την στιγμή που εμπλεκόμενος διαμεσολαβητής είναι ο διάσημος agent Μέντες...

Σύμφωνα με μανατζερικές πηγές από την Ιβηρική, ο Σά παίζει πολύ δυνατά σε δυο καλές ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Με το όνομα της μίας να έχει διαρρεύσει και να πρόκειται για την Μπέτις. Μάλιστα το σχετικό σενάριο θέλει να πουλάει το καλοκαίρι τον βασικό της κίπερ Πάου Λόπες (με χρηματιστηριακή αξία 20 εκατ. €) σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, ένα μόλις χρόνο από τον περασμένο Ιούλιο που πήγε στην Μπέτις ως ελεύθερος από την Εσπανιόλ.

Προσοχή: οι ίδιες πηγές θέλουν τον Μέντες να εμπλέκεται στο συγκεκριμένο deal και τον Σα (πελάτης του Πορτογάλου agent) να αποτελεί τον Νο1 υποψήφιο να αντικαταστήσει τον Λόπες στην εστία της Μπέτις το καλοκαίρι. Μια προοπτική που έχει μεταφερθεί και στην διοίκηση της Πόρτο, στην οποία ανήκει ο Σα.

ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!

Ο Ζιβκο Ζίβκοβιτς αποχαιρέτησε μέσω social media το βράδυ της Κυριακής τους φίλους της Ξάνθης. Χωρίς πάντως να... ενημερώσει για τον επόμενη σταθμό του. Το συμβόλαιο του στην ακριτική ΠΑΕ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο κι όπως έλεγαν οι αξιωματούχοι της, ο Σέρβος κίπερ έχει ήδη κλείσει σε άλλη ομάδα χωρίς να την κατονομάζει.

Αν όμως, πιστέψουμε την καλά ενημερωμένη πλευρά της ελληνικής πιάτσας agents, τότε ο Ζίβκοβιτς εδώ και περίπου δυο μήνες έχει υπογράψει στον ΠΑΟΚ! Προσωπική μεταγραφή του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος προορίζεται να πάρει την θέση είτε του Πασχαλάκη, είτε του Ρέι (ένας στους δυο δεδομένα θα αποχωρήσει).

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ