24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Νάτχο για Γαλατά, Βέλλιος για επιστροφή

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το "24ο Ευαγγέλιο" γράφει για την "ανταπόκριση" της Γαλατά στους προτεινόμενους Νάτχο - Σάκχοφ, τις δυο Πρεμιερλιγκάτες ομάδες που τσεκάρουν τον Στεργιάκη και ποιος προωθεί τον Απόστολο Βέλλιο στον Άρη.

Τρία ρεπορτάζ στη... συσκευασία ενός. Το 24ο Ευαγγέλιο έμαθε για τους Νάτχο και Σάκχοφ που προτάθηκαν στην Γαλατά του... Μήτρογλου, για την πέραση που έχει στην Premier League ο νεαρός Έλληνας κίπερ της Σλάβια Σόφιας και τι τρέχει με τον Απόστολο Βέλλιο.

Η Γαλατά έχει βγει στην πιάτσα για την απόκτηση κεντρικού μέσου που θα συμπληρώνει ποιοτικά το ρόστερ της, δηλαδή δεν θα πάει για βασικός. Για αυτό και θέλουν να αποφύγουν την καταβολή ανταλλάγματος στην ομάδα, προτιμώντας τις περιπτώσεις ελευθέρων ή παικτών που είναι για να λύνουν τα συμβόλαιά τους.

Έτσι, λοιπόν, προτάθηκαν και απασχόλησαν την "Τσιμ Μπομ" τόσο ο Σάκχοφ του ΠΑΟΚ, όσο και ο Νάτχο του Ολυμπιακού. Για τον διεθνή Ισραηλινό μέσο φέρεται να υπάρχει και μεγαλύτερη... ανταπόκριση.

Το ενδιαφέρον δυο ομάδων της Premier League έχει προκαλέσει ο Αντώνης Στεργιάκης. Ο 20χρονος Έλληνας κίπερ της Σλάβια Σόφιας έχει προταθεί τόσο στην Γούλβς, όσο και στην Γουέστ Χαμ (προφανώς για τρίτος αφού πρόσφατα έκλεισε τον Ρομπέρτο). Λογικά έχει παίξει ρόλο και η "μεταγραφή" του σε αγγλικό γραφείο agent, αυτό που είχε και τον Ρόι Κάρολ...

Στη Θεσσαλονίκη κάποιοι επιμένουν να παλεύουν για την επιστροφή του Απόστολου Βέλλιου. Όχι βέβαια στον Ηρακλή,αλλά στον συμπολίτη Άρη. Με τις ευλογίες και του πατέρα του ποδοσφαιριστή. Βέβαια ο διεθνής στράικερ ανήκει στην Νότιγχαμ και έχει ένα υψηλό συμβόλαιο για τα κυβικά του Άρη. Λέγεται πως την υποψηφιότητα Βέλλιου "πουσάρει" και παλιά δόξα των "κίτρινων".

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ