ΣΤΗΛΕΣ

Ο Άγγελος κρατάει Κουλούρη στην Ανδρών και στέλνει Τσιμίκα στην Ελπίδων

Ο Άγγελος κρατάει Κουλούρη στην Ανδρών και στέλνει Τσιμίκα στην Ελπίδων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το 24ο Ευαγγέλιο... επιστρέφει με νέα για τις Εθνικές: ποιο είναι το τιμ Αναστασιάδη που "κλείδωσε", ο διπλός ρόλος του Μπασινά, γιατί δεν έκανε το χατήρι στον Νικοπολίδη με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, ποιος είναι ο "αντι - Τζιόλης" και ο Βέργος που χάνει την θέση του από τον Μωραΐτη!!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από την ΕΠΟ αλλά ήδη δουλεύει (όπως έχουμε ξαναγράψει) για λογαριασμό της Εθνικής Ελλάδας σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το 24ο Ευαγγέλιο. Δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά αφού την ερχόμενη εβδομάδα έχει συγκέντρωση...

Το ποιοι θα αποτελέσουν το τιμ του Αναστασιάδη έχει κλειδώσει: γυμναστής ο Δημητρακόπουλος, για τους κίπερ βοηθός του ο Τερζής, συνεργάτης του ο Άγγελος Μπασινάς.

Προσοχή όμως, ο ίδιος ο Μπασινάς (ο οποίος έτρεχε και για ένα θέμα υγείας συγγενικού του προσώπου) έλεγε το περασμένο Σάββατο πως συμφώνησε με την ΕΠΟ εκτός από την Ανδρών, δίπλα στον 65χρονο κόουτς, να έχει και ρόλο συντονιστή για τις υπόλοιπες Εθνικές ομάδες!!

Το τελευταίο μας δίνει "γέφυρα" για το ποιους παίκτες από την Ελπίδων θα καλέσει ο Αναστασιάδης. Γιατί υπάρχει η ιδιαιτερότητα πως η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη δίνει αγώνες μπαράζ, κόντρα στην Ελπίδων της Αυστρίας, για ένα εισιτήριο στο καλοκαιρινό Εuro.

Τελικά ο Άγγελος θα κρατήσει τον Κουλούρη στην Ανδρών αφού πίσω από τον Μήτρογλου δεν υπάρχει διαθέσιμος/να υπολογίζει σε κάποιον άλλον! Αντιθέτως στην Ελπίδων θα... επιστρέψει τον Τσιμίκα κι ας μην του περισσεύουν στο δεδομένο τάιμινγκ οι αριστεροί μπακ.

Στο δια ταύτα ο Νικοπολίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κουλούρη, παρότι η αρχική σκέψη του νέου εκλέκτορα της Ανδρών ήταν να του τον αφήσει για αυτά τα δυο ματς/μπαράζ. Τουλάχιστον στην Ελπίδων γυρίζει ο Τσιμίκας, ενώ δεν του πειράζει και τους Γαλανόπουλο, Χατζηγιοβάνη, όπως πληροφορήθηκε το 24ο Ευαγγέλιο.

Παρεμπιπτόντως και όσον αφορά στον "αντι Τζιόλη", στις κλήσεις του Αναστασιάδη αυτός τελικά θα είναι ο Σάμαρης που επιστρέφει στην Εθνική υπό την νέα της τεχνική ηγεσία.

Και κάτι τελευταίο για την Ελπίδων: το ότι ο Αναστασιάδης κρατάει τον Κουλούρη στην Ανδρών θα οδηγήσει τον Νικοπολίδη στην επιλογή των Κωτσόπουλου (Ατρομήτου) και Μωραΐτη (Παναχαϊκής) για την θέση του σέντερ φορ, ενώ θα υπάρχει και ο Καμπετσής. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν θα κληθεί για τα μπαράζ ο Βέργος, ο οποίος άλλωστε δεν παίρνει ευκαιρίες εσχάτως κι από τον Δώνη στον Παναθηναϊκό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ