24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ο Νάτχο φεύγει μόνος του, στη λίστα και ο Φερνάντο

Ο Νάτχο φεύγει μόνος του, στη λίστα και ο Φερνάντο

Το 24ο Ευαγγέλιο έμαθε για τον Νάτχο που δεν θα καθίσει στο παχυλό συμβόλαιό του, αλλά και για τον Βραζιλιάνο Φερνάντο της Γαλατά και πρώην της Σίτι, που είναι ο δεύτερος έμπειρος μέσος από Τουρκία μετά τον Βαλμπουένα που απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Το 24ο Ευαγγέλιο μεταφέρει τα τελευταία νέα που κυκλοφορούν στις πιάτσες agents για τη θέση του κεντρικού χαφ στον Ολυμπιακό της νέας περιόδου. Συγκεκριμένα, για το μέλλον του Μπίμπρας Νάτχο, αλλά και τα δεδομένα για τον αντικαταστάτη του, όπως αυτά προδιαγράφονται στο εν λόγω τάιμινγκ.

Εχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Τι κι αν Μπίμπρας Νάτχο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2020, αλλά και οψιόν ανανέωσης (που είναι και στα δυο μέρη) για ακόμη ένα χρόνο. Τι κι αν οι ετήσιες καθαρές αποδοχές του προσεγγίζουν το εκατομμύριο. Ο αρχηγός της εθνικής Ισραήλ το πήρε απόφαση και εγκαταλείπει το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό και την αγαπημένη του Γλυφάδα για νέους προορισμούς.

2. Η είδηση στην υπόθεση Νάτχο έχει να κάνει με όσα ο ίδιος αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες σε συμπατριώτες του και όχι μόνο. Σύμφωνα με αυτά δεν πρόκειται να "καθίσει" πάνω στο παχυλό συμβόλαιό του και ήδη έχει ενημερώσει τη διοίκηση του Ολυμπιακού από τη στιγμή που δεν είναι ευχαριστημένοι (όπως και ο προπονητής) και ο ίδιος θέλει να παίζει, να διευθετηθούν οι όποιες εκκρεμότητες και να λυθεί συναινετικά η συνεργασία τους το καλοκαίρι

3. Σύμφωνα με την μανατζερική πιάτσα δεν είναι μόνο ο 34χρονος Βαλμπουένα (των 3 εκ. συμβόλαιο) που παίζει δυνατά από Τουρκία μεριά. Κι αυτό αφού υπάρχει κι άλλος έμπειρος (πλας 31 ετών) μέσος μεγάλης τουρκικής ομάδας που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και εξετάζεται. Με την διευκρίνησή πως πρόκειται για κεντρικό χαφ και όχι μεσοεπιθετικό όπως ο Γάλλος.

4. Στην Τουρκία, λοιπόν, υποστηρίζουν πως υπάρχουν δυο μέσοι που απασχολούν τον Ολυμπιακό. Ο 33χρονος, Μεχμέτ Τοπάλ της Φενέρ, με τις 81 συμμετοχές στην εθνική και συμβόλαιο περίπου 2,5 εκατ. € μέχρι το 2020. Βασικά όμως, ο Βραζιλιάνος Φερνάντο της Γαλατά! Διαθέτει πορτογαλικό διαβατήριο, είναι γνωστός του Πέδρο Μαρτίνς αφού έπαιξε σε Αμαδόρα και Πόρτο πριν πουληθεί το 2014 αντί 15 εκατ. € στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο 32χρονος μέσος αποτέλεσε μεταγραφή της Γαλατά τον Αύγουστο του 2017, ύψους 6 εκατ. €.

5. Ο Φερνάντο τη φετινή σεζόν μετράει συνολικά σε 5 διοργανώσεις 23 συμμετοχές και η Γαλατά θέλει να απαλλαγεί το καλοκαίρι από τον τελευταίο χρόνο του υψηλού συμβολαίου του (πάνω κάτω τα λεφτά του Βαλμπουένα). Η "τσιμ μπομ" λεφτά από τον Φερνάντο μπορεί να περιμένει μόνο αν σκάσει πρόταση από την Αραβία...

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ