ΣΤΗΛΕΣ

Οι... λόγοι της προσφυγής Λάζαρου κατά ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο Ευαγγέλιο αναφέρει το ποσό που ζητάει ο Χριστοδουλόπουλος, από που προκύπτει αυτό, για... προσωπικά δεδομένα που δεν προστατεύτηκαν και την "στρατηγική" που ακολουθείται.

H κόντρα Λάζαρου – ΑΕΚ καλά κρατεί... Κι αυτό αφού όπως έγινε γνωστό σήμερα, το απόγευμα της Δευτέρας 1η Οκτωβρίου, θα εκδικαστεί στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ η προσφυγή που έχουν καταθέσει οι νομικοί του Χριστοδουλόπουλου κατά της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Προσοχή για να μην... μπερδευτείτε: αυτή η προσφυγή είναι... προσωπική και δεν έχει σχέση με την έφεση της ΑΕΚ κατά Ολυμπιακού/Λάζαρου, ούτε με εκείνη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για το κομμάτι της αποζημίωσης. Αυτές, έτσι κι αλλιώς, έχουν οριστεί να εκδικαστούν στο Διαιτητικό Δικαστήριο στις 9 Οκτωβρίου, δύο ημέρες δηλαδή μετά το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Κατά συνέπεια, δεδομένα ο Λάζαρος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση κόντρα στην πρώην του ομάδα...

Πάμε τώρα στα... φρέσκα κουλούρια:

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συνέλεξε το "24ο Ευαγγέλιο", η προσφυγή του Λάζαρου κατά της ΑΕΚ δεν είναι τωρινή, αλλά τουλάχιστον...10 ημερών! Επίσης, δεν στηρίζεται μόνο σε ένα ή δυο λόγους. Η πλευρά του διεθνή επιθετικού επικαλείται περισσότερους, αλλά οι βασικοί άξονες της είναι το... οικονομικό και τα... προσωπικά δεδομένα!

Συγκεκριμένα, η πλευρά Λάζαρου στην προσφυγή της ζητάει ένα σημαντικό ποσό (ακούστηκε για πάνω από 50.000 ευρώ), το οποίο βέβαια μένει να διευκρινιστεί τι ακριβώς αφορά και κυρίως αν είναι αθροιστικό (δηλαδή για ένα ή περισσότερα θέματα)...

Γιατί έχουν διαρρεύσει διάφορες... αιτίες: μία για το ποσό που του παρακρατήθηκε για το πρόστιμο λόγω της δήλωσής του (περί "απειλών") που είχε κάνει τον περασμένο Μάιο στο Sport24.gr! Άλλη μια για το πριμ πρωταθλήματος που δεν εισέπραξε, αλλά ακόμη και για... οφειλή στην εφορία σε σχέση με το ποια πλευρά και σε τι ποσοστό θα έπρεπε να καταβάλει τον φόρο ( ή φόρους) για τις αποδοχές του, έτσι όπως προέκυπταν από το τελευταίο του συμβόλαιο με την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ!!

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα πάντα με τις πηγές του "24ου Ευαγγελίου", η πλευρά του Λάζαρου στην προσφυγή της κατά της ΑΕΚ φέρεται να επικαλείται και διάφορα... στοιχεία που αγγίζουν προσωπικά δεδομένα (όπως για παράδειγμα η διεύθυνση του σπιτιού του), τα οποία δεν προστατεύτηκαν με... "κιτρινόμαυρη" ευθύνη και εκτιμά πως μπορούν να τον βάλουν σε κίνδυνο στο μέλλον!!

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ