24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ολυμπιακός: Η λεπτομέρεια για Σα και ο αριστερός στόπερ που έρχεται

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το "24ο Ευαγγέλιο" μεταφέρει τι λένε στην Πορτογαλία για την ... καθυστέρηση στο "happy end" με τον Ζοζέ Σα και την “ερυθρόλευκη” πρεμούρα για να κλείσουν έμπειρο στόπερ - προσωπικότητα.

Ο προγραμματισμός στον Ολυμπιακό για την ομάδα της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Και το συν σε σχέση με πέρσι είναι πως παραμένει ο ίδιος προπονητής ενώ υπάρχει πλέον και ένας σημαντικός κορμός, ο οποίος θα πλαισιωθεί σε πρώτη φάση με μεταγραφικές προσθήκες... εμπειρίας στον άξονα! Τουλάχιστον αυτό διαρρέει το τελευταίο 48ωρο από την Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά...

Σύμφωνα, λοιπόν, με την διεθνή πιάτσα agents -έχει σημασία η ... προέλευση, θα καταλάβετε το γιατί- υπάρχουν αυτή την στιγμή δυο προτεραιότητες που θα τρέξουν τις όποιες εξελίξεις. Η πρώτη είναι να ξεκαθαρίσει η παραμονή του Ζοζέ Σα, που έχει μπει όντως στην τελική ευθεία.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του από την Πόρτο κι αν ισχύουν αυτά που κυκλοφορούσαν χθες στην Πορτογαλία η διαπραγμάτευση που συνεχίζεται έχει να κάνει με τις αποδοχές στο συμβόλαιο του Σα αφού ο 26χρονος κίπερ ζήτησε μεγάλη αύξηση συγκριτικά με τις τωρινές. Συν το ύψος του μπάι αουτ που η πλέυρα Σα ζηταει να μπει στο συμβόλαιο μετον Ολυμπιακό και πως/πότε θα ενεργοποιείται.

Η καλή σχέση Μαρινάκη - Μέντες όμως, προδικάζει πως σύντομα θα υπάρξει "happy end". Άλλωστε το περίμεναν ήδη τις προηγούμενες ημέρες...

Όσον αφορά στη δεύτερη προτεραιότητα έχει να κάνει με την θέση του στόπερ. Σε αυτή υπάρχουν δυο κατηγορίες: η μια αφορά κεντρικούς αμυντικούς που θεωρούνται”συμπληρωματικοί” κι η άλλη την προσθήκη ενός σέντερ μπακ – προσωπικότητα, πεπειραμένου και κατά προτίμηση αριστεροπόδαρου (που θα αντικαταστήσει τον 31χρονο Βούκοβιτς). Το τελευταίο είναι και που τους “καίει την δεδομένη στιγμή”.

Από εκεί και πέρα τόσο ο φόρ, όσο και ο κεντρικός χαφ (που θα πάρει την θέση του Νάτχο) μπορούν να περιμένουν. Άλλωστε οι “ερυθρόλευκοι” υπεύθυνοι μαζεύουν διάφορες ... υποψηφιότητες και προτεινόμενους, πριν κάνουν την τελική αξιολόγηση και στόχευση. Για την θέση του στράικερ πάντως τον Μπεργκ δεν θα τον διέγραφα όπως και για τους χαφ παίζουν και ο Βαλμπουένα κι άλλος ένας συνομήλικός του που αγωνίζεται επίσης σε μεγάλη ομάδα της Τουρκίας.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ