24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ολυμπιακός - Μπεργκ: Η λεπτομέρεια που καθυστερεί το "happy end"

Sweden's Marcus Berg celebrates with teammates after winning the round of 16 match between Switzerland and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Sweden's Marcus Berg celebrates with teammates after winning the round of 16 match between Switzerland and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Τα τέσσερα δέλεαρ για το "ναι" του Μάρκους Μπεργκ, το υψηλότερο μπόνους που έχει δοθεί στην Ελλάδα και η παράμετρος του συμβολαίου που δεν αλλάζει. Αποκαλυπτικό 24ο Ευαγγέλιο.

Το περασμένο Σάββατο, στον αέρα του Sport24 Radio 103,3, και λίγο πριν από τη "σέντρα" στον τελικό του Champions League, αποκαλύψαμε πως Ολυμπιακός και Μπεργκ έχουν πλησιάσει στη συμφωνία, αφού εκείνα που τους χώριζαν έφτασαν πλέον όλα πιο κοντά, με την μεταγραφική υπόθεση να μπαίνει στη τελική ευθεία.

Το 24ο Ευαγγέλιο ψάχτηκε περισσότερο στη διεθνή πιάτσα agents, αλλά και στη Σουηδία, από εκεί δηλαδή που διέρρεε πως οι πιθανότητες να φορέσει ο διεθνής Σουηδός στράικερ τα "ερυθρόλευκα" είναι πια της τάξης του 70 με 80%.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

** Υπάρχει μια κομβική λεπτομέρεια στη διαπραγμάτευση η οποία αν ξεπεραστεί ως και το επόμενο 24ωρο, τότε μπορεί Πέμπτη ή Παρασκευή να υπάρξει "happy end".

** Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ανεβάσει την προσφορά του, αλλά όχι και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που του προτείνει. Μιλάμε πάντα για 2ετές, τουλάχιστον όσον αφορά στο "κλειστό" (γκαραντί) συμβόλαιο.

** Τα μπόνους με τα οποία επέστρεψε και... έριξε στο τραπέζι ο Ολυμπιακός ακούγεται πως είναι πολύ υψηλά κι ενδεχομένως τα υψηλότερα που έχουν δοθεί στην Ελλάδα! Για πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League και να βγει πρώτος σκόρερ. Κι αυτά που έκαναν τον Μάρκους να... κλείνει πλέον το μάτι στη συμφωνία.

** Η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, το απωθημένο της συμμετοχής στο UCL, μια πρόταση που σε αυτά τα νούμερα ντε φάκτο δεν έχει από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, το βιοτικό επίπεδο της ζωής στην Ελλάδα που αποτελεί και την μεγάλη αγάπη της συζύγου του Ζοζεφίν, είναι τα πολλά δέλεαρ για να πει το μεγάλο "ναι" ο Μάρκους Μπεργκ στον Ολυμπιακό. Την απόφασή του άλλωστε περιμένουν και στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας στον Πειραιά.

Στο μεταξύ, το βράδυ της Δευτέρας (3/6) ο Αχμέντ Χασάν ανέβασε post στο instagram με το οποίο αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ