24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ολυμπιακός: Ο Ρομπέρτο (ξανά) στο κάδρο

Ολυμπιακός: Ο Ρομπέρτο (ξανά) στο κάδρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ μεταφέρει γιατί πολύ δύσκολα θα "γυρίσει" η υπόθεση Γιαννιώτη, το ισπανικό σενάριο που θέλει τον κίπερ της Εσπανιόλ να απασχολεί τους “ερυθρόλευκους” και την προ μηνός εκτίμηση του "γνώστη" Ουσίγιος πως το καλοκαίρι ο free Ρομπέρτο θα επιστρέψει!

Η υπόθεση Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό είναι πάρα πολύ δύσκολο να... γυρίσει, με τον διεθνή κίπερ, σύμφωνα με ειδικούς της πιάτσας που γνωρίζουν... πρόσωπα και πράγματα στους "ερυθρόλευκους", να τον θεωρούν ουσιαστικά "τελειωμένο"! Για την ακρίβεια δεν βλέπουν πως μπορεί να "κολλήσει" ξανά το γυαλί.

Πόσω μάλλον αν ισχύει αυτό που επίσης κυκλοφορεί στις ίδιες παρέες, δηλαδή πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης το καλοκαίρι δεν τρελαινόταν στην ιδέα να γυρίσει ο Ανδρέας Γιαννιώτης στον Ολυμπιακό. Είχε... στραβώσει μαζί του, αλλά κάποιοι από τον οργανισμό του συλλόγου τον... έψησαν και τελικά τον δέχτηκε.

Γι' αυτό τον λόγο, άλλωστε, δεν του έκαναν νέο συμβόλαιο ή επέκταση αυτού που είχε και έληγε το καλοκαίρι του 2019. Δεν είναι τυχαίο ασφαλώς αυτό που ακούγεται και θέλει τον "ερυθρόλευκο" ηγέτη να δηλώνει μετανιωμένος που έφερε πίσω τον Γιαννιώτη!

Η εξέλιξη με Γιαννιώτη έφερε στην επικαιρότητα, Γενάρη μήνα, διάφορα ονόματα γκολκίπερ για τον Ολυμπιακό. Από τον 31χρονο Ζοζέ Κάρλος Μαραφόνα, τον αναπληρωματικό της Μπράγκα που αποτέλεσε καλοκαιρινή επιθυμία του Μαρτίνς και τον 27χρονο Κλαούντιο Ράμος της Τοντέλα, μέχρι τον Μάτιτς Κότνικ του Πανιωνίου και τον Λουκ Στιλ της Φόρεστ. Με τον Άγγλο κίπερ, ωστόσο, να διαψεύδει τα σχετικά σενάρια.

Στην Ισπανία όμως, κυκλοφόρησε χθες Τρίτη (8/1) ένα άλλο σενάριο και μάλιστα... επιστροφής! Με πρωταγωνιστή έναν πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού που λατρεύεται από τους οπαδούς της ομάδας του λιμανιού. Κι αναφερόμαστε στον μεγάλο Ρομπέρτο!

Ο Ρομπέρτο, έχοντας κλείσει τα 32 του χρόνια, είναι αναπληρωματικός στην Εσπανιόλ, έχοντας φέτος μόλις δύο 90λεπτα κι αυτά στο Κόπα Ντελ Ρέι. Καλοκαίρι του 2016 ήταν που... έφερνε 3 εκατ. € στο ταμείο του Ολυμπιακού και αναχωρούσε για την ομάδα της Βακελώνης. Τότε έλεγαν πως είχε φύγει/γυρίσει στην Ισπανία για τα παιδιά του...

Το ερχόμενο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ, ενώ πέρσι είχε πάει δανεικός στην Μάλαγα του Μίτσελ, αλλά και του Αρμάντο Μάριος Ουσίγιος.

Δοθείσης της ευκαιρίας, το " 24ο Ευαγγέλιο"... θυμήθηκε τι είχε ακούσει πριν από περίπου ένα και πλέον μήνα, με αφορμή ένα σχόλιο του πρώην τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού και νυν της Γουέστ Χαμ, στο περιθώριο της επίσκεψής του (μαζί με την σύζυγό του) στην Αθήνα. Ο Ουσίγιος είχε έρθει για διακοπές, αλλά με την ευκαιρία βρέθηκε δυο φορές στο ΟΑΚΑ, παρακολουθώντας την Εθνική Ελλάδας...

Τότε, λοιπόν, πάνω σε μια κουβέντα που γινόταν, ο Ουσίγιος έχει κάνει την εκτίμηση πως το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ρομπέρτο ως ελεύθερος θα επιστρέψει στην Ελλάδα & τον Ολυμπιακό! Προφανώς και λόγω της ιδιότητάς του δεν το έλεγε έτσι, αλλά κάτι θα γνώριζε. Τουλάχιστον ως προς τα... θέλω. Κι από την πλευρά του κίπερ, αλλά κι από αυτή του Ολυμπιακού, αφού ο Αργεντινός διατηρεί άριστη σχέση και επικοινωνία με τους Μαρινάκη/Βρέντζο!

Κατά συνέπεια, το ερώτημα έχει να κάνει, αν και εφόσον ισχύουν αυτά για Ρομπέρτο: Πρώτον, πως θα πορευτεί ο Ολυμπιακός στους κίπερ μέχρι το καλοκαίρι. Και δεύτερον, αν μπορούσε (Εσπανιόλ γαρ) ο Ρομπέρτο να ερχόταν από τώρα...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ