24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ουάρντα σε Κάναντι: "Χαμπίμπι, είσαι ο μπαμπάς μου"!

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ μεταφέρει τον απολαυστικό διάλογο Αμρ Ουάρντα - Νταμίρ Κάναντι, όταν ο Αιγύπτιος θέλησε να ζητήσει συγνώμη από τον Αυστριακό τεχνικό για την αντίδραση του στην αλλαγή κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ένα νέο... σόου μίρλας έδωσε ο αδιόρθωτος Αμρ Ουάρντα το απόγευμα της Δευτέρας (9/4). Ο Νταμίρ Κάναντι τόλμησε να τον κάνει αλλαγή στο 69' της αναμέτρησης του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα και ο ιδιόρυθμος Αιγύπτιος άσος φρόντισε να δείξει την δυσφορία του, τόσο την ώρα που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο όσο και στη διαδρομή προς τον πάγκο της ομάδας του.

Με την τηλεοπτική κάμερα να "ζουμάρει" πάνω του και να καταγράφει την δυσφορία του, η οποία εκδηλώθηκε ποικιλοτρόπως: αρχικά με γκριμάτσες, στην συνέχεια φτύνοντας εκνευρισμένος, μετά βρίζοντας, στα ... καπάκια είχε αναλαμπή με δις χειροκρότημα προς τις εξέδρες για τον κόσμο, για να επανέλθει αμέσως στην προηγούμενη κατάσταση του:

"ένα πεταχτό κλείσιμο του ματιού και μια χειρονομία απαξιωτική για κάτι που του έλεγε ο Χατζηισαϊας, συνεχίζοντας να μονολογεί εμφανώς εκνευρισμένος/ξενερωμένος. Τουλάχιστον δεν ξέχασε να δώσει το χέρι του στον Μανούσο, που τον αντικατέστησε όταν πέρασε από δίπλα του...

Όλα τα παραπάνω που περιγράφουμε (φαίνονται καθαρά στο βίντεο τηςEΡΤ) θα μπορούσαν να αφορούν δημοφιλή πρωταγωνιστή ενός κωμικού σκέτς. Προς το παρόν ο Αμρ Ουάρντα ασχολείται με το ποδόσφαιρο και παρά το αυθεντικό ταλέντο του παραμένει ένα κακομαθημένο αυθόρμητο παιδί χωρίς οριοθέτηση, που όταν θυμώνει ή νομίζει πως αδικείται αρχίζει τις... τρέλες ή και τις γραφικότητες.

Όταν ηρεμεί βέβαια και αντιλαμβάνεται τι έκανε, προσπαθεί να τα... μπαλώσει κι αρχίζει τις συγνώμες. Συνήθως δε το κάνει και με διασκεδαστικό τρόπο. Το ίδιο έπραξε και μετά την λήξη του αγώνα στο Περιστέρι, όταν πήγε κι έπιασε τον Νταμίρ Κάναντι για να του ζητήσει να τον συγχωρέσει που τον εξέθεσε με την αντίδρασή του μπροστά σε όλο τον κόσμο. Θυμίζουμε πως ο Κάναντι μπήκε μπροστά, βάζοντας πλάτη υπέρ του Ουάρντα, όταν οι “Φενταγίν” είχαν ζητήσει να μην ξαναπαίξει με τον Ατρόμητο, θεωρώντας τον ξένο σώμα.

"Χαμπίμπι... Είσαι ο μπαμπάς μου... Το ξέρεις... Σε αγαπάω... Συγνώμη... Σου ζητάω συγνώμη..." έλεγε ο Αμρ Ουάρντα στον Νταμίρ Κάναντι για το επιμαχο “σκηνικό”, με τον Αυστριακό κόουτς να του απαντάει :”ΟK...No problem...”!Tι άλλο θα μπορούσε να κάνει/πει αφού τον ξέρει πολύ καλά...

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ