24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

ΠΑΟΚ: Χτυπάει Κραφτ

Sweden's Emil Krafth celebrates with teammates after winning the round of 16 match between Switzerland and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Sweden's Emil Krafth celebrates with teammates after winning the round of 16 match between Switzerland and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει γιατί ο ΠΑΟΚ κινείται για ισάξιο μπακ απ του Λέο Μάτος, την υποψηφιότητα του διεθνή Σουηδού, Έμιλ Κραφτ και την μανατζερική “διαπλοκή” με Βέρνμπλουμ.

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει τον Λέο Μάτος, που αντικειμενικά συγκαταλέγεται στους δυο κορυφαίους δεξιούς μπακ χαφ (μαζί με τον Ομάρ του Ολυμπιακού) της Super League. Μάλιστα έχει μαζί τουσυμβόλαιο και ως το 2021.

Βέβαια ο Βραζιλιάνος μεγαλώνει (έχει κλείσει τα 33 χρόνια του), ενώ η ερχόμενη σεζόν θα είναι άκρως απαιτητική για τον ΠΑΟΚ, ειδικά αν περάσει στους ομίλους του Champions League. Οπότε και ο ίδιος θα χρειαστεί διαχείριση και ο Λουτσέσκου στο ρόστερ του "Δικεφάλου" ένα μπακ απ του Λέο Μάτος που θα μπορεί να τον αντικαταστήσει επάξια και μελλοντικά να χριστεί ακόμη και βασικός (πόσο μάλλον όταν θα λείπει και ο Βιεϊρίνια). Άλλωστε στο στυλ παιχνιδιού του Ρουμάνου τεχνικού και το "μπιλντ απ" οι δυο ακραίοι αμυντικοί του είναι "πυλώνες".

Ο πρόλογος απαραίτητος για να εξηγηθεί/κατανοηθεί πλήρως η πληροφορία που "τσιμπήσαμε" από το πλέον αξιόπιστο κομμάτι της πιάτσαςagents. Δηλαδή πως ο ΠΑΟΚ έχει... βγει στην διεθνή αγορά και ψάχνει για την απόκτηση ποιοτικού παίκτη στην θέση του Λέο Μάτος!

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, λοιπόν, έμαθε πως οι νταμπλούχοι δίνουν την μάχη τους για να κάνουν δικό τους τον Έμιλ Κραφτ! Πρόκειται για τον 25χρονο διεθνή (με 18 συμμετοχές) Σουηδό δεξιό μπακ χαφ, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική σεζόν στο Σαμπιονά με την Αμιάν (36 ματς/1γκολ/1ασιστ).

Ο Κράφτ στη γαλλική ομάδα αγωνίστηκε ως δανεικός από την Μπολόνια, στην οποία έχει συμβόλαιο ως το 2020. Δεν είναι εύκολη περίπτωση, έχει χρηματιστηριακή αξία 2 εκατ. € και εκτός από τον "δικέφαλο" υπάρχει ενδιαφέρον κι από Αγγλία.

Σημαντική λεπτομέρεια στην υπόθεση Κράφτ για τους "ασπρόμαυρους", είναι πως πρόκειται για μανατζερικά ομόσταβλο του Πόντους Βέρνμπλουμ! Με τουςagentsΜόρκ και Σελάκοβιτς να είναι σε ανοικτή γραμμή με Θεσσαλονίκη. Για την ιστορία στο ίδιο γραφείο ανήκουν και οι Γιόχανσον, Χίλιεμαρκ που πέρασαν από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Photo credits: AP Images

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ