24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

"Παζάρι" για την αγορά Σουπερλιγκάτης ΠΑΕ υπεράνω υποψίας!

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει τις συζητήσεις μηνών που κατέληξαν σε τελική πρόταση 4,5 εκατ. ευρώ cash για την αγορά Σουπερλιγκάτης ΠΑΕ / όνομα έκπληξη, από γνωστό επιχειρηματία που είναι ήδη ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας, όπως και την ιδιαίτερη ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Πωλήσεις κι αγορές ποδοσφαιριστών είναι ό,τι πιο συνηθισμένο, σε αντίθεση βέβαια με αυτές των ομάδων. Τουλάχιστον όταν μιλάμε για τον ελληνικό ποδοσφαιρικό μικρόκοσμο. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, έχουμε να κάνουμε με την αγορά ή αν προτιμάτε πώληση (παίζουν και τα δυο εξίσου) Σουπερλιγκάτης ΠΑΕ, η οποία "ψήνεται" απο... πέρσι (2018).

Προσοχή: Δεν μιλάμε για την Ξάνθη, τον Πανιώνιο ή τον... ΠΑΣ, ΠΑΕ για τις οποίες κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα... Εξηγούμεθα: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 24ου Ευαγγελίου γνωστός Έλληνας επιχειρηματιας που τυγχάνει ιδιοκτήτης άλλης ποδοσφαιρικής ομάδας, εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται σε συζητήσεις (σοβαρές, που πιστοποιούνται κι από την εμπλοκή στην υπόθεση δικηγόρων, λογιστών κι άλλων), για την απόκτηση του πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου Σουπερλιγκάτης ΠΑΕ (το όνομά της είναι... υπεράνω υποψίας).

Ο υποψήφιος αγοραστής έχει καταθέσει και την τελική προσφορά του, που ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ cash! Ποσό που θα πάει στον τραπεζικό λογαριασμό του ιδιοκτήτη (πιέζεται κι από την οικογένειά του να πουλήσει και να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο) και δεν περιλαμβάνει χρέη και υποχρεώσεις της εν λόγω ΠΑΕ.

Υπάρχει βέβαια και η σχετική ρήτρα εμπιστευτικότητας, για να μην διαρρεύσει τίποτα. Όπως έμαθε μάλιστα το 24ο Ευαγγέλιο υπάρχουν και πέναλτι για τυχόν διαρροή στα ΜΜΕ, μέχρι και 3 μήνες αφότου το deal θα έχει ναυαγήσει. Ίσως γιατί ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας έχει βάλει στο... μάτι κι άλλη Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ, της περιφέρειας...

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ