24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Προτάθηκε ο Μεριά στη Γαλατά και ο Αρντά Τουράν σε Μπιγκφοράτη!

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το 24ο Ευαγγέλιο έμαθε για το όνομα του Τυνήσιου στόπερ του Ολυμπιακού που "έπεσε" στην Γαλατά, για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που προτείνεται σε 3 ομάδες της Τουρκίας αλλά και για το "αντίστροφο "δρομολόγιο" του Αρντά Τουράν που έφυγε απο την Μπασάκ και δεν επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα.

Στην γειτονική Τουρκία το μεταγραφικό παρασκήνιο δίνει και παίρνει ενώ γράφονται πολλά κι ακούγονται ακόμη περισσότερα. Το 24ο Ευαγγέλιο σάς μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες απο την εκεί πιάτσα.

1. Στη Γαλατά προτάθηκε τις τελευταίες ημέρες (και) ο Γασίν Μεριά. Οι πρωταθλητές Τουρκίας καίγονται για την απόκτηση έμπειρου και ετοιμοπόλεμου στόπερ, με τον διεθνή Τυνήσιο να περνάει από το "τσεκάρισμα" του Φατίχ Τερίμ. Μάλιστα το όνομα του "ερυθρόλευκου" αμυντικού τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκε και στην...Κασίμπασα! Για την ιστορία να αναφέρω πως σύμφωνα με τους Τούρκους ένας άλλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είχε προταθεί πάλι στην Γαλατά, στις 25 του περασμένου Νοέμβρη. Ο λόγος για τον Σισέ και μάλιστα ακόμη και ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι αλλά με τους ανθρώπους της Γαλατά να μην... ενδιαφέρονται - παρότι ήξεραν και τους άρεσε ο Σενεγαλέζος - επειδή είχε περάσει την περιπέτεια με την υγεία του και θα προερχόταν απο μεγάλη αποχή...

2. O Αρντά Τουράν από προχθές... επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι αλλά είναι προφανές ότι δεν υπολογίζεται. Με τους "μπλαουγκράνα" μάλιστα να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του για το επόμενο διάστημα, προκειμένου να... γλιτώσουν. Τουλάχιστον με αυτό το καθεστώς προτείνεται ο διεθνής Τούρκος ακραίος δεξιά κι αριστερά! Και όπως μας μεταφέρθηκε ο Αρντά Τουράν στην αρχή της χρονιάς προτάθηκε και σε μεγάλη ελληνική ομάδα για ένα 6μηνο + 1 χρόνο! Εννοείται πως σαν όνομα ο συγκεκριμένος θα μέτραγε πάρα πολύ για τα δεδομένα της ελληνικής Super League αλλά πρακτικά μια ενδεχόμενη επιλογή του θα αποτελούσε τεράστιο ρίσκο.

Για παράδειγμα η Μπασακσεχίρ ολοκλήρωσε τον δανεισμό του Αρντά Τουράν από την Μπαρτσελόνα αφού από το καλοκαίρι και στην τρέχουσα σεζόν ο παίκτης με τις 100 συμμετοχές στην Εθνική Τουρκίας αγωνίστηκε μόλις σε 12 ματς με την αγαπημένη ομάδα του Ερντογάν! Μάλιστα μια από αυτές ήταν στο 45λεπτο κατά του Ολυμπιακού. Με απολογισμό μηδέν γκολ, μηδέν ασίστ στην Μπασάκ! Ατζέντης πάντως του Αρντά Τουράν είναι ο Αχμέτ Μπουλούτ, ο οποίος είχε κάνει την μεταγραφή του Εμενίκε στον Ολυμπιακό.

3. O Κυριάκος Παπαδόπουλος που έχει καταλήξει στο Αμβούργο να είναι ο... 6ος στόπερ της ομάδας, ψάχνει να βρει ομάδα για να φύγει και να παίζει αφού άλλωστε το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι. Προτάθηκε στην Αντάλιασπορ και την Κόνιασπορ ενώ είχε προταθεί και στην Φενέρ αλλά η τελευταία προτίμησε έναν "ομοσταβλό" του στην Rogon, τον Φαλέτε (δανεικός από την Αιντραχτ Φρανκφούρτης). Αν και όπως ακούγεται ο Κυριάκος Παπαδοπουλος τα έσπασε με τον Πολ Κουτσολιάκο/ Rogon μετά από συνεργασία 10 ετών...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ