24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

"Ψάχνει" τον νέο τεχνικό διευθυντή (και) ο Βρύζας

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το "24ο Ευαγγέλιο" εξηγεί γιατί ο Ζήσης Βρύζας δεν είναι κοινής αποδοχής όπως ο Κυριάκος Κυριάκος, το "χαρτί" του Σάντος και η έρευνα που κάνει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ως ατζέντης.

Κάτι η επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μάλιστα με πιο ισχυρή/διευρυμένη ατζέντα αρμοδιοτήτων σε σχέση με το παρελθόν και πριν την αποχώρησή του για το... ΚΙΝΑΛ. Και κάτι αυτό που ακούγεται τον τελευταίο μήνα στην Θεσσαλονίκη ενόψει της ερχόμενης σεζόν για αποχωρήσεις/αφίξεις στελεχών και προσώπων, προφανώς έδωσαν τροφή για το πρόσφατο σενάριο της επιστροφής (και) του Ζήση Βρύζα στον Οργανισμό των νταμπλούχων.

Η στήλη αφού πρώτα έκανε την σχετική ερευνά της στις διάφορες πιάτσες δεν βλέπει πως το εν λόγω σενάριο θα επιβεβαιωθεί. Για την ακρίβεια, για να ξαναγίνει ενεργός ο Ζήσης Βρύζας στον ΠΑΟΚ, είτε ως αθλητικός /τεχνικός διευθυντής, είτε με κάποιο άλλο ουσιαστικό ρόλο (και όχι ως ένας ακόμη έμμισθος), θα πρέπει να γυρίσει στην Τούμπα ο... Φερνάντο Σάντος (ασφαλώς και δεν το... πετάμε τυχαία). Από πολύ δύσκολο ως απίθανο, ειδικά μετά και την μετάθεση του Euro για το 2021.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ αλλά και του ιδιοκτήτη ο Βρύζας έχει υποστηρικτές αλλά και...εχθρούς που φροντίζουν να τον απαξιώνουν. Το όνομά του άλλωστε είχε (ξανα)παίξει όταν υπέβαλε την παραίτησή του ο Μπράνκο αλλά υπήρξε εσωτερική αντίδραση για τον Βρύζα και προς τον Σαββίδη. Γενικότερα ο ηγέτης του ΠΑΟΚ δεν δείχνει να... ψήνεται για την επιστροφή του Βρύζα σε θέση ευθύνης στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν είμαι σίγουρος αν θεωρεί πως κάπου έχει φθαρεί/καεί ή τον Ιβαν προβληματίζει και οι διάφορες περιπέτειες που έχει περάσει ο Ζήσης. Το μόνο βέβαιο είναι πως άλλο... Κυριάκος κι άλλο Βρύζας.

Θυμίζω πως ο Βρύζας μετά την αποχώρησή του από την ΕΠΟ, επί διοίκησης Γραμμένου, όταν διαφώνησε ευθέως για την επιλογή Αναστασιάδη, ουσιαστικά λειτουργεί ως ατζέντης, συνεργαζόμενος με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο (πρώην τεχνικός διευθυντής σε Παναθηναϊκό και Άρη) και με έδρα του Γραφείου τους την Θεσσαλονίκη. Βέβαια ακόμη δεν έχουν κάνει κάποιο μεγάλο deal ενω δυσκολεύονται και στο να φτιάξουν ισχυρό πελατολόγιο(ακούγεται πως έχουν φάει χυλόπιτες κι απο πιτσιρικάδες παίκτες του ΠΑΟΚ).

Τουλάχιστον στο Γραφείο των Βρύζα – Διαμαντόπουλου έχει ανατεθεί από τον ΠΑΟΚ να κάνει έρευνα για τον νέο ξένο τεχνικό διευθυντή (με βιογραφικό που θα παραπέμπει σε έξυπνες αγορές και δυνατές πωλήσεις) αλλά και να δουλέψουν το καλοκαίρι τις υποθέσεις “ασπρόμαυρων” παικτών που έχουν βγει στην βιτρίνα βγει στην βιτρίνα.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ