24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Τα 5 ραντεβού του Παντελίδη & το "όχι" του Κάναντι που περιμένει κάτι μεγάλο!

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ με την πρόσληψη Παντελίδη και η στήλη αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο αυτής της επιλογής και το παρελθόν με τον Έλληνα κόουτς αλλά και τι τρέχει με τον Αυστριακό.

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το απόγευμα της Τρίτης (03/12) πως ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να περιμένει άλλον τον Νταμίρ Κάναντι και στρέφεται στην λύση του Σάββα Παντελίδη. Και σήμερα, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Νικαιώτη τεχνικού, ο Αγγελόπουλος τον παρουσίασε ως αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου, επιβεβαιώνοντας πλήρως και την στήλη.

Οπότε σήμερα θα σας δώσουμε το...follow up αυτής της επιλογής, που είχε αρκετό παρασκήνιο.

1. Ο Παντελίδης το τελευταίο 20ημερο πρέπει να έκανε τουλάχιστον πέντε ραντεβού τόσο με τον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου, Γιάννη Αγγελόπουλο, όσο και με τον ιδιοκτήτη Γιώργο Σπανό.

2. Το τελευταίο ραντεβού έγινε χθες (Τετάρτη) στην Πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό, όταν του είπε πως χωρίς να τον θεωρεί "δεύτερη επιλογή", είχαν προτεραιότητα και περίμεναν τον Κάναντι. Στην συνάντηση αυτή του ξεκαθάρισε πως αν ο Αυστριακός μέχρι το ίδιο βράδυ δεν απαντούσε, τότε την επομένη (σήμερα δηλαδή) θα αναλάμβανε αυτός τον Ατρόμητο. Κι αυτό αφού σε όλα είχε επέλθει συμφωνία.

3. Ο Αγγελόπουλος όντως χθες πίεσε τον Κάναντι για να επιστρέψει στον Περιστέρι, με τον τελευταίο να του λέει πως ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε συμβιβασμό με την Νυρεμβέργη και ήταν πολλά τα λεφτά της αποζημίωσης για να τα αφήσει. Με τον Κάναντι να του αφήνει ανοικτό παράθυρο για το καλοκαίρι και τον Αγγελόπουλο να του λέει πως δεν μπορεί να τον περιμένει άλλο και θα πάει σε άλλη "έτοιμη λύση" (Παντελίδη).

4. Οι παίκτες του Ατρόμητου από χθες είχαν ενημερωθεί πως η σημερινή προπόνηση θα γινόταν στο γήπεδο του Περιστερίου και εκεί θα τους παρουσίαζαν τον νέο προπονητή. Χωρίς πάντως να τους έχουν ενημερώσει (χθες) για το ποιος θα ήταν...

5. Παντελίδης και Αγγελόπουλος εκτός από συμπαίκτες στην Προοδευτική είναι φίλοι και γείτονες. Μάλιστα μαζί με τον Σπανό είναι και οι τρεις από την Νίκαια. Κι αυτό που δεν ξέρει ο πολύ κόσμος είναι πως ο Παντελίδης μπορεί να έπαιξε στην Προοδευτική αλλά ήταν Ιωνικός!

6. Κι άλλες φορές στο παρελθόν ο Παντελίδης έφτασε πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου αλλά ποτέ ο Σπανός δεν προχωρούσε στην λύση αυτή παρά την φιλία και την εκτίμηση που του είχε. Μάλιστα στο παρελθόν δεν είχε ακούσει ούτε τον Γιώργο Δώνη, όταν τον είχε συμβουλευτείτε και ο τελευταίος του πρότεινε (τότε) ανεπιφύλακτα να πάρει τον Παντελίδη...

7. Ο Παντελίδης έχει αποδειχθεί ιδανικός να αναλαμβάνει μια ομάδα μεσούσης της σεζόν. Τα κατάφερε και στον Ηρακλή και στον Αστέρα και στον Άρη. Γενικότερα υπάρχει η εκτίμηση στην ποδοσφαιρική πιάτσα πως είναι έτοιμος και για τον πάγκο Μπιγκοφοράτης ομάδας. Άλλωστε είχε ακουστεί πως περίμενε και μια τέτοια ευκαιρία, είτε από τον Παναθηναϊκό (αν έφευγε ο Δώνης), είτε από την ΑΕΚ (τον πιστεύει ο Μελισσανίδης)!

8. Όταν όλοι έγραφαν πως ο Νταμίρ Κάναντι έρχεται στον Ατρόμητο, η στήλη πρώτα αποκάλυψε πως δεν είχε λύσει το συμβόλαιό του με την Νυρεμβέργη και εσχάτως πως κάνει παιχνίδι με τον ...χρόνο και την αποζημίωση. Σήμερα θα τα πάμε πιο μακρυά: ο Κάναντι περιμένει κάτι... μεγάλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ατρόμητος: Ραντεβού με Παντελίδη
Ατρομήτος: Αναλαμβάνει ο Παντελίδης
TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ