24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Τελείωσε ο Βασιλακάκης, οδεύει προς Τρίπολη

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει το πρόωρο φινάλε της καριέρας του Θοδωρή Βασιλακάκη στον Ατρόμητο και τον επόμενο σταθμό του που θα είναι ο Αστέρας Τριπολης ή ομάδα του εξωτερικού.

Το ματς κόντρα στην Ξάνθη ήταν απο οτι φαίνεται το τελευταίο του Θοδωρή Βασιλακάκη με την φανέλα του Ατρόμητου. Κι αυτό αφού του αποκλεισμού του από την αποστολή του αγώνα προηγήθηκαν οι συζητήσεις του με Αγγελόπουλο και Κάναντι, απο τις οποίες προέκυψε η συμφωνία πως θα είναι καλύτερο για όλες τις πλευρές να πέσουν τώρα οι τίτλοι τέλους σε αυτή την συνεργασία (άλλωστε το καλοκαίρι τελείωνε το συμβολαιό του).

Απομένει να δούμε τις επόμενες ημέρες αν επιβεβαιωθεί η αποκλειστικότητα του 24ου Ευαγγελίου και ο Βασιλακάκης καταλήξει στον Αστέρα Τρίπολης (μεγάλο φαβορί, ομάδα που διαχρονικά τον ήθελε)ή πάει σε ομάδα του εξωτερικού που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Κοινό μυστικό στο Περιστέρι αποτελεί, πως η κακή χημεία που υπήρξε την φετινή σεζόν μεταξύ Κάναντι και Βασιλακάκη ήταν η βασική αιτία του διαζυγίου αυτού. Το οποίο βγήκε μετά και την απόκτηση/επιστροφή του Ουάρντα.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ