ΣΤΗΛΕΣ

Βρουσάι και Νικολάου δίνει ο Ολυμπιακός στον Πανιώνιο για Μασούρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τι λέει η πιάτσα agents για την υπόθεση του διεθνή ακραίου του Πανιώνιου, γιατί δίνουν 80% να κλείσει μέχρι το τέλος του χρόνου στον Ολυμπιακό και οι δύο δανεικοί που συζητάνε οι δυο πλευρές.

Mεγάλο γκελ... κάνει εσχάτως ο Γιώργος Μασούρας. Οι λόγοι αρκετοί: κάτι η καλή σεζόν που πραγματοποιεί... Κάτι το έλλειμμα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε εξτρεμ... Κάτι οτι το ερχόμενο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του... Κάτι η ανάγκη του Πανιωνίου να τον πουλήσει μέχρι τον Δεκέμβριο για να μην τον χάσει τσάμπα..

Και κάτι η κλήση του στην νέα Εθνική Ελλάδας από τον Αναστασιάδη (άρεσε στον Άγγελο, που πήγαινε σε ματς του Πανιώνιου και είχε προσωπική άποψη), ανέβασαν στο κατακόρυφο τις μετοχές του 24χρονου ακραίου...

Ο Μασούρας από... πέρσι βρίσκεται στην λίστα του Λυμπερόπουλου για την ΑΕΚ. Στον ΠΑΟΚ ο ατζέντης του, Χρήστος Γάτσης, έχει παραδοσιακά... ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας. Σίγουρα τον πρότεινε, μόνο που μπαίνουν πολλά... αλλά. Κι εδώ έρχεται και ... κολλάει ο Ολυμπιακός, που στο δεδομένο ταιμινγκ παίζει πολύ(πιο) δυνατά για τον Έλληνα διεθνή.

Τι κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στην πιάτσαagentsγια την υπόθεση Μασούρα; Πως έχει πλησιάσει πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, που για να ... βοηθήσει και τον Πανιώνιο, θα τον πάρει ως μεταγραφή και όχι ως ελεύθερο. Άρα αν γίνει κάτι θα γίνει ως το τέλος του 2018.

Τόσο... κοντά που εκτός από ρευστό (για το οποίο καίγονται οι Ζαμάνης - Δάρας) συζητάνε και για ενίσχυση των “κυανέρυθρων” με δανεικούς "ερυθρόλευκους". Ποια ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι ήδη; Του Βρουσάι (τον θέλει για “αντι – Μασούρα” ο Πανιώνιος) και του Νικολάου!

Στο δια ταύτα: αν ο Μασούρας πάει στον Ολυμπιακό (αυτή την στιγμή οι πιθανότητες φτάνουν το 80% σύμφωνα με την πιάτσαagents), οι Βρουσάι, Νικολάου θα πάρουν φύλλο πορείας για Νέα Σμύρνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ