24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ζοσέ Σα: Θέλει Ολυμπιακό παρά τις δύο διαρρήξεις

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Γιατί ο Κασίγιας “έσπρωξε” τον Σα πιο κοντά στην αγκαλιά του Ολυμπιακού, το καθοριστικό ραντεβού της επόμενης εβδομάδας στο Πόρτο και η ζωή στην Ελλάδα που ξετρελαίνει τον Πορτογάλο παρότι έπεσε δις θύμα κλοπών στο σπίτι του.

Από την κλήση του Ζοσέ Σα στην Εθνική Πορτογαλίας, στην ανανέωση της συνεργασίας του Ικέρ Κασίγιας με την Πόρτο. Με διαφορά μόλις λίγων ημερών υπήρξε (σύμφωνα τουλάχιστον με την πιάτσα agents) μια κακή και μια καλή είδηση για τον... Ολυμπιακό, όσον αφορά στην προοπτική της υπόθεσης αγοράς/παραμονής του Πορτογάλου κίπερ και την επόμενη σεζόν στους "ερυθρόλευκους".

Η αλήθεια είναι πως η χθεσινή ανανέωση του Κασίγιας... χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό στα Γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας στον Πειραιά. Για την ακρίβεια θεωρήθηκε ως μια ακόμη θετική εξέλιξη στο εν λόγω μίνι σήριαλ.

Ο Σα θέλει ξεκάθαρα στην ομάδα που θα είναι την νέα σεζόν, να αποτελεί την Νο1 επιλογή και το γεγονός πως η Πόρτο ανανέωσε τον βετεράνο Ισπανό θεωρείται πως θα λειτουργήσει υπέρ τους στο μυαλό του κίπερ. Γιατί εκτός από το οικονομικό σημαντικό ρόλο θα παίξει κι αυτό, να καταλάβει δηλαδή πως στους “δράκους”δεν τον υπολογίζουν για βασικό την νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα στην Ελλάδα ο Σα περνάει πολύ καλά με το επίπεδο ζωής που έχει, σε βαθμό να μην τον ενόχλησε και το γεγονός πως δυο φορές μέχρι τώρα (από τον Σεπτέμβριο) έπεσε θύμα διάρρηξης στο σπίτι του, αλλάζοντας μάλιστα και κατοικία!

Στο δια ταύτα, το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ είχε χθες διπλή ενημέρωση για την υπόθεση Σα, που αφήνει πλέον πολύ μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας στους "ερυθρόλευκους". Γιατί και από τον Πειραιά παραδεχόντουσαν πως "πάει καλά" κι από την Πορτογαλία είχαμε την βραδινή πληροφορία, πως επίκειται ταξίδι/ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στο Πόρτο, για να γίνει το πιο αποφασιστικό βήμα προς την ολοκλήρωση του deal.

Προσοχή στη λεπτομέρεια: δεν είναι απαραίτητο αυτό να γίνει στο πλαίσιο ενεργοποίησης της υπάρχουσας οψιόν αγοράς του, ενώ καταλύτης θα είναι και τα (γενικότερα) θέλω της πλευράς Σα.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ