ΣΤΗΛΕΣ

Στην Ελλάδα ο πρώην ερυθρόλευκος Μπονγκ!

Στην Ελλάδα ο πρώην ερυθρόλευκος Μπονγκ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Γκαετάν Μπονγκ, εκμεταλλευόμενος το διάστημα της διακοπής λόγω των προκριματικών των εθνικών ομάδων.

Ο αριστερός μπακ της Μπράιτον πλέον, αγωνίστηκε για μία σεζόν στον Ολυμπιακό. Αυτή του 2013-14, τότε που φόρεσε τη φανέλα των Πειραιωτών 28 φορές, ενώ πέτυχε και ένα γκολ (κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο).

Ο Μπονγκ εκείνη τη σεζόν, είχε αγωνιστεί και στους ομίλους του Champions League ως βασικός. Τόσο στα δύο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και σε εκείνη την εντυπωσιακή νίκη με 3-0 στο Βέλγιο επί της Άντερλεχτ.

Βρέθηκε στην Ελλάδα μαζί με φίλους του, αφού υπήρξε διακοπή του πρωταθλήματος και στην Αγγλία. Ο Καμερουνέζος μπακ, μετά τον Ολυμπιακό πήγε στην Γουίγκαν, για να συνεχίσει από το 2015 στην Μπράιτον με την οποία παίζει στην Premier League, μετρώντας τέσσερις συμμετοχές φέτος. Έχει αγωνιστεί κόντρα σε Τσέλσι, Τότεναμ, Μπέρνλι και Νιούκαστλ. Σε όλα, πέρασε ως αλλαγή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε τη βόλτα του στα νότια προάστια, εκεί που σύχναζε και όσο αγωνιζόταν στην Ελλάδα. Είχε την ευκαιρία να συναντήσει και Έλληνες φίλους του, να μιλήσει μαζί τους, να ανταλλάξουν απόψεις.

Στα 31 του πάντως, προτεραιότητά του είναι να μείνει στην Αγγλία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ