ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Γκιώνης έχασε την πρώτη ευκαιρία για πρόκριση στο Τόκιο

Ο Γκιώνης έχασε την πρώτη ευκαιρία για πρόκριση στο Τόκιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρατείνεται η αγωνία στην τεράστια προσπάθεια του Παναγιώτη Γκιώνη για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχει μια δεύτερη ευκαιρία ο πρωταθλητής μας στο πινγκ πονγκ.

Παρατείνεται η αγωνία στην τεράστια προσπάθεια του Παναγιώτη Γκιώνη για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσα από το Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του απλού.

Στον τελικό του 3ου ταμπλό κάμφθηκε νωρίς το μεσημέρι με 4-2 σετ από τον Βανγκ Γιανγκ (νούμερο 6 της διοργάνωσης) έχασε την ευκαιρία να φτάσει στον στόχο του από το στάδιο 1, αλλά θα έχει άλλη μία το απόγευμα.

Πάει στο στάδιο 2 κι από τον γύρο των «8», σε νέο νοκ άουτ ταμπλό, θα επιχειρήσει να κατακτήσει την πρωτιά και να καλύψει την τελευταία θέση πρόκρισης από το Κατάρ για τους άνδρες. Ο πολιτογραφημένος Σλοβάκος αντίθετα πήρε το ένα από τα τρία εισιτήρια, που δόθηκαν σήμερα από την Ντόχα για το Τόκιο.

Ο Γκιώνης τοποθετήθηκε τώρα στην κορυφή του μοναδικού ταμπλό στο στάδιο 2. Αντίπαλός του στα προημιτελικά θα είναι ο Ρουμάνος Οβίντιου Ιονέσκου, δευτεραθλητής Ευρώπης στο απλό ανδρών το 2018. Μόνο ο νικητής αυτής της νέας νοκ άουτ διαδικασίας προκρίνεται στη σπουδαιότερη αθλητική εκδήλωση

Ο αγώνας αρχίζει στις 18:10 Ελλάδας κι από το τραπέζι 1 θα έχει επίσης απευθείας μετάδοση στη σελίδα της διεθνούς ομοσπονδίας (ITTF) στο facebook (https://www.facebook.com/ITTFWorld/). Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα διεξαχθούν αύριο, τελευταία μέρα του τουρνουά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ