PODCASTS

I Pod This Game: Όχι δάκρυα για τους Μιλγουόκι Μπακς

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, middle, gives high-fives to Sterling Brown (23) and Khris Middleton (22) during the first half of an NBA basketball game Sunday, April 7, 2019, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, middle, gives high-fives to Sterling Brown (23) and Khris Middleton (22) during the first half of an NBA basketball game Sunday, April 7, 2019, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash) AP

Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας αναλύουν όσα είδαν στους τελικούς της Ανατολής ανάμεσα σε Μπακς και Ράπτορς και εύχονται η παρέα του Καγουάι Λέοναρντ να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Η σειρά των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας δεν εξελίχθηκε όπως την περιμέναμε. Σίγουρα όχι όπως την θέλαμε. Οι Ράπτορς επικράτησαν με 4-2 των Μπακς, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω με 2-0, με τον Καγουάι Λέοναρντ να κάνει πράγματα και θαύματα και τον Ρικ Πιτίνο να πλησιάζει στην απόλυτη δικαίωση.

Ο Αμερικανός Hall of Famer του Παναθηναϊκού είχε προβλέψει στο I Pod This Game πως η ομάδα του Τορόντο θα φτάσει στους NBA Finals και θα βάλει δύσκολα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς , ενώ προηγουμένως είχε δικαιωθεί και στην πρόβλεψή του για το κολεγιακό πρωτάθλημα καθώς το Βιρτζίνια κατέκτησε το NCAA.

Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας αναλύουν όσα είδαν στη σειρά Ράπτορς - Μπακς, κρίνουν την εικόνα των Έρικ Μπλέντσο, Κρις Μίντλετον, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μπρουκ Λόπεζ, Νίκολα Μίροτιτς, κοιτάζουν το δύσκολο καλοκαίρι της ομάδας του Μιλγουόκι και κάνουν τα προγνωστικά τους για τους NBA Finals με την... ευχή η παρέα του Καγουάι Λέοναρντ να ζήσει την απόλυτη επιτυχία που δεν έχει ζήσει μέχρι σήμερα.

Κάντε εγγραφή για να ακούτε το "I Pod This Game" στο Soundcloudκαι στο Spotify

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ