PODCASTS

I Pod This Game: Περισσότερους Ναβ και λιγότερους Ντρέικ

Drake accepts the the award for top male artist at the Billboard Music Awards on Wednesday, May 1, 2019, at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)
Drake accepts the the award for top male artist at the Billboard Music Awards on Wednesday, May 1, 2019, at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Από τον ενοχλητικό Ντρέικ μέχρι τον "βαρύ" Γκασόλ κι από τον Λέοναρντ που θα αποχαιρετήσει το Τορόντο μέχρι την αμήχανη κατάσταση στους Ρόκετς. Όλα χώρεσαν στο 13ο επεισόδιο του I Pod This Game.

Ράπτορς και Γουόριορς έδωσαν τις δύο πρώτες μάχες στους NBA Finals 2019, οι Πρωταθλητές έκαναν το break στον δεύτερο αγώνα και έχουν το πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο η σειρά φαίνεται πως θα έχει αρκετό δρόμο από τη στιγμή που οι Κλέι Τόμπσον, Κέβιν Ντουράντ, ΝτεΜάρκους Κάζινς αντιμετωπίζουν ο κάθε ένας το δικό του πρόβλημα.

Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν στο 13ο επεισόδιο του I Pod This Game όσα είδαν στα ματς του Τορόντο, προσπαθούν να προβλέψουν τη συνέχεια της σειράς και καταπιάνονται με αρκετά ακόμη ζητήματα: Με το μέλλον του Μαρκ Γκασόλ και του Τόνι Πάρκερ, με τον Καγουάι Λέοναρντ που φαίνεται πως θα αποχαιρετήσει στο τέλος της σεζόν τον Καναδά, με το "φαινόμενο Ντρέικ" που δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία της Λίγκας, με τον Superfan Ναβ Μπατία, με την αν μη τι άλλο αμήχανη κατάσταση στους Χιούστον Ρόκετς και με τις δύσκολες αποφάσεις των Μπακς το φετινό καλοκαίρι.

Κάντε εγγραφή για να ακούτε το "I Pod This Game" στο Soundcloudκαι στο Spotify

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ