Ο Χρήστος Βολικάκης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του σκρατς στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας που διεξάγεται στον Χονγκ Κονγκ.

Μία μόλις ημέρα μετά την αδικία εις βάρος του ο Χρήστος Βολικάκης απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο σπουδαίος ποδηλάτης είναι. Ο 31χρονος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του σκρατς στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας που διεξάγεται στον Χονγκ Κονγκ.

ADVERTISING

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Χρήστος Βολικάκης ξεκίνησε την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο από το Όμνιουμ. Οι διοργανωτές όμως τον έβγαλαν εκτός από το elimination race παρά το γεγονός ότι δεν ήταν τελευταίος και στη συνέχεια δεν τον άφησαν να συνεχίσει. Η ελληνική αποστολή διαμαρτυρήθηκε χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι, την Κυριακή ο Χρήστος Βολικάκης πήρε την "εκδίκηση" του. Ο 31χρονος ποδηλάτης αγωνίστηκε στο αγώνισμα του σκρατς όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο πίσω από το Ολλανδό, Ρόι Έεφτινγκ. Το χάλκινο μετάλλιο πέρασε στον Νεοζηλανδό, Κόρμπιν Στρονγκ.

ADVERTISING

Φυσικά, αυτό προσφέρει σημαντικούς βαθμούς στον Έλληνα ποδηλάτη στην μάχη που δίνει για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.