Το εισιτήριο που είχε κερδίσει η χώρα μας για την ποδηλασία δρόμου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δόθηκε τελικά στον Πολυχρόνη Τζωρτζάκη.

Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης είναι και επίσημα ο αθλητής που θα εκπροσωπήσει την Ελληνική ποδηλασία δρόμου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού Τόκιο 2020. Την απόφαση πήρε στην τελευταία του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, δίνοντας στον διεθνή ποδηλάτη το ένα και μοναδικό εισιτήριο που έχει πάρει η Ελλάδα για τους αγώνες ποδηλασίας δρόμου.

ADVERTISING

"Λάβαμε υπ΄ όψιν μας όλα τα δεδομένα και πάνω απ’ όλα τα κριτήρια που είχαμε βάλει και γνωστοποιήσει στους αθλητές μας από την αρχή. Η προσπάθεια όλων ήταν δύσκολη και επίπονη και πολλά συγχαρητήρια στον Πολυχρόνη Τζωρτζάκη που πήρε το εισιτήριο για το Τόκιο. Μπράβο βέβαια και στα άλλα παιδιά που διεκδίκησαν με πάθος την πρόκριση", δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠ Παναγιώτης Πριστούρης.

ADVERTISING

Να θυμίσουμε ότι την πρόκριση διεκδίκησαν προσφέροντας σημαντικές διακρίσεις για την χώρα μας, υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή Μιχάλη Φαραντάκη κυρίως οι Γιώργος Μπούγλας, Χαράλαμπος Καστραντάς και Στυλιανός Φαραντάκης.