ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Α Εθνική πόλο γυναικών: Εξαιρετική πρεμιέρα για Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη και Γλυφάδα

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2020-2021 / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΝΕΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2020-2021 / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΝΕΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με νίκες μπήκαν στην Α Εθνική πόλο των γυναικών Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη και Γλυφάδα. Ισόπαλα τα ΑΕΚ - Νηρέας Χαλανδρίου και Πανιώνιος - ΝΟ Λάρισας.

Με φόρα… από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ την περασμένη εβδομάδα, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας των γυναικών ο Ολυμπιακός, επικρατώντας του Εθνικού στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ», με 23-3.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ήταν καταιγιστική από την αρχή έως το τέλος της αναμέτρησης και επιβάλλοντας τον ρυθμό της, δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα, περιθώριο για ανάκαμψη στον αντίπαλό της.

Με το δεξί ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Α' Γυναικών και ο ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς επικράτησε άνετα της ΝΕ Πατρών με 18-4, στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Τα κορίτσια της Αντιόπης Μελιδώνη ήταν ανώτερα από την ομάδα της Πάτρας και επιβλήθηκαν σε όλα τα σημεία του αγώνα. Ο ΝΟΒ απέκτησε προβάδισμα 7 τερμάτων στο ημίχρονο (9-2), με το τελικό σκορ να λήγει 18-4. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις γηπεδούχες σκόραραν οι 11 από της 15 αθλήτριες.

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του και ο ΑΝΟ Γλυφάδας, ο οποίος επικράτησε στο κολυμβητήριο Ηρακλείου του ΝΟ Ρεθύμνου με 21-6.

Η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε προβάδισμα 7 τερμάτων στο ημίχρονο (10-3). Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε και στον υπόλοιπο αγώνα, φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο τελικό 21-6.

Πρώτες σκόρερ του ματς η Ελευθερία Φουντωτού και η Τίνα Κοντογιάννη που πέτυχαν από 5 γκολ.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 7-7.

Η ομάδα της Κικής Λιόση, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε προβάδισμα 2 τερμάτων, με τον Νηρέα Χαλανδρίου να απαντά γρήγορα, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Η ΑΕΚ μπήκε στην τελευταία περίοδο προηγούμενη με 2 γκολ (7-5) όμως τα κορίτσια του Ανέστη Πεσματζόγλου πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση, ισοφάρισαν στο τελικό 7-7 και μάλιστα παραλίγο να έπαιρναν και το «τρίποντο», με την Πάτερου η οποία αστόχησε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Αυτή ήταν η παρθενική εμφάνιση της ΑΕΚ στην Α' κατηγορία, η οποία θυμίζουμε πως πήρε την άνοδο στα μεγάλα "σαλόνια", το περασμένο καλοκαίρι.

Από έναν βαθμό πήραν ο Πανιώνιος και ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 5-5 .

Οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να προηγηθούν στο ξεκίνημα του αγώνα και διατήρησαν προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο (4-2). Στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε στην ισοπαλία σε 4-4, ο ΝΟ Λάρισας πήρε και πάλι τα ηνία του αγώνα, όμως 0:09 πριν τη λήξη του αγώνα, η Κούβδου ισοφάρισε στο τελικό 5-5. Πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Παπαναστασίου Δ. με 3 γκολ.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 23-3

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 7-1, 5-1, 6-1

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 3, Μπενέκου 2, Ελευθεριάδου 3, Κενετίδου 1, Αβραμίδου 2, Σιούτη, Πλευρίτου Μ. 1, Χαλδαίου 1, Πλευρίτου Β. 5, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Τορνάρου 1, Τριχά.

Εθνικός Πειραιώς (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου 1, Ελληνιάδη, Μάμογλου 1, Μπερίκου 1, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, Δούλη, Μπιτσάκου, Γκοτζια, Ζαφειράκη, Αναγνώστου, Χέλμη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 18-4

Τα οκτάλεπτα: 4-1 , 5-1 , 3-1 , 6-1

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας 3, Ανδρεάδη 1, Μουστακαρία 2, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη 3, Νίνου 1, Πάτρα 1, Κώτσια 1, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 2, Καϊάφα, Σάντα 2, Καλογεροπούλου 1, Μαυρωτά

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ντάσιου, Μπαλάτσα Μ., Κουρέτα, Μανέτα, Μπαλάτσα Ν., Μιχαηλίδου 1, Μοίραλη, Σινεμόγλου, Τσιμάρα 1, Λυκοθανάση 1, Κιούρκα 1, Καραχριστοδούλου, Πουλοπούλου

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 6-21

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 2-5, 1-5, 2-6

ΝΟ Ρεθύμνου (Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού 1, Λαμπαθάκη 1, Κυριακάκη 2, Φαρμάκη Μ., Τσιουγκρή, Παπαδάκη, Φραγκελάκη, Παναγιωτάκη, Γαβαλά 1, Λιμπιτάκη 1, Χρυσοβέργη, Παντελιδάκη.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου Π. 1, Γκίλλα 3, Γιαμπασάκη, Γρηγοροπούλου 1, Κόλλια 1, Αντωνιάδη 2, Κολιτσοπούλου 2, Κοκκινάκη, Φουντωτού 5, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 5, Καρύτσα.

ΑΕΚ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 7-7

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-2, 4-3, 0-2

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Πρωτοπαπά 2, Λούδη Α., Λούδη Ε. 1, Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου 2, Στρατιδάκη 2, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Λάβι, Δανέζη, Πανάρετου.

Νηρέας Χαλανδρίου (Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Μπογκατσένκο 1, Μαυρωτά 1, Κοτσάφτη, Κοβάσεβιτς, Πάτερου Ε. 2, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη, Αγγελίδη 1, Χότσμπέργκ 1, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κοβάσεβιτς Σ., Παπατριανταφύλλου, Παναγιώτι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 5-5

Τα οκτάλεπτα: 0-2 , 2-2 , 2-0 , 1-1

Πανιώνιος (Τάσος Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη, Παπαφιλίππου, Λαζάρου, Αποστολίδου, Ξανθοπούλου 1, Κούβδου 1, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Παπαναστασίου Δ. 3, Δουρέκα, Παπαναστασίου Α., Ζερβού, Μήτρου

ΝΟ Λάρισας (Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη 1, Καριπίδου Μ., Μανιάτη, Κολτσίδα 1, Πετάση, Μάστορη, Χασιώτη, Σολανάκη 1, Καριπίδου Η. 2, Ζοφώλη

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΝΟ Ρεθύμνου - ΑΝΟ Γλυφάδας 6 -21

ΝΟ Βουλιαγμένης - ΝΕ Πατρών 18 -4

Ολυμπιακός - Εθνικός 23 -3

Πανιώνιος - ΝΟ Λάρισας 5 -5

ΑΕΚ - Νηρέας Χαλανδρίου 7 -7

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 3

2. ΑΝΟ Γλυφάδας 3

3. ΝΟ Βουλιαγμένης 3

4. Νηρέας Χαλανδρίου 1

5. ΑΕΚ 1

6. ΝΟ Λάρισας 1

7. Πανιώνιος 1

8. ΝΕ Πατρών 0

9. ΝΟ Ρεθύμνου 0

10. Εθνικός 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟ Ρεθύμνου - ΝΟ Βουλιαγμένης

ΑΝΟ Γλυφάδας - Νηρέας Χαλανδρίου

ΝΟ Λάρισας - ΑΕΚ

Εθνικός - Πανιώνιος

ΝΕ Πατρών - Ολυμπιακός


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ